slona 5 #1 Публикувано 5 Януари, 2009 интересува ме каква е разликата във цветовете или на китайските просто цвета е за разнообразие и също ме интересува тази цена реална ли е и има разлики във всички китайски ментета http://cgi.ebay.com/ebaymotors/96-97-98-99...sQ5fAccessories ако някой знае от опит а знам че се харчат тук моля да пише Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikolai_fox 2 #2 Отговорено 6 Януари, 2009 колкото е по светъл цвета толкова са по твърдитая цена ми се струва нереална Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slona 5 #3 Отговорено 6 Януари, 2009 ми да наистина цената е нереална но пък във UK 12 паунда така че може и да са толкова Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #4 Отговорено 6 Януари, 2009 Цената е баш реална. Просто са много ниско качествени, шир потреба. А и шипинга избива печба също, това никога не го забравяйте при пазаруване от интернет, особено за e-bay. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #5 Отговорено 6 Януари, 2009 Цената си е реална , преди време струваха по 14-15 $ но ги намалиха.За качество няма смисъл да говорим , за тая цена неможе да се търси качество. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slona 5 #6 Отговорено 6 Януари, 2009 качеството ясно че е 0 като го сметна доставката и цената на самите пружини и излиза малко под 100 us и май не си струва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове