Jump to content
Guest slus4o

Размисъл за СИВИК

Recommended Posts

Guest Stass

Пичове, като ви чета постингите, ще си помисля, че сте изкупили всички Хонди дето не се чупят и затова аз все попадам на такива , които имат по някои и друг дефект за отстраняване ! И то не само Хонди , ами и Тойоти !Айде стига с тези митове и легенди за коли ,които не се чупят и само консумативи им се сменят ! Просто няма такива ( от която и да е марка) които да са на годинки ! Колкото до тези фанатични изказвания от сорта на "Хонда и всички останали ", подобни писания се четат в повечето форуми и разбира се са пълни глупости ! То е повече от ясно че при покупка на толквоа стари автомобили, от най-голямо значение за състоянието на колата не е марката а предишните собственици-как са я карали и поддържали .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest street_fighter

Пичове, като ви чета постингите, ще си помисля, че сте изкупили всички Хонди дето не се чупят и затова аз все попадам на такива , които имат по някои и друг дефект за отстраняване ! И то не само Хонди , ами и Тойоти !Айде стига с тези митове и легенди за коли ,които не се чупят и само консумативи им се сменят ! Просто няма такива ( от която и да е марка) които да са на годинки ! Колкото до тези фанатични изказвания от сорта на "Хонда и всички останали ", подобни писания се четат в повечето форуми и разбира се са пълни глупости ! То е повече от ясно че при покупка на толквоа стари автомобили, от най-голямо значение за състоянието на колата не е марката а предишните собственици-как са я карали и поддържали .

прав си ,но аз мисля че за да не се чупи(много) зависи главно как са я поддържали предишните собственници,казвам собственици,защото масовите коли тук са на по 10-15 години.ако една кола се поддържа добре и редовно може да изкара доста без да се чупи- лично мнение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Concerto

Стас, прав си донякъде, че кола на 10-15 години без забележки няма. Но имам познат, вече 4 година разняса пици из Орландо, Флорида. И той кратко точно и ясно каза: в САЩ кола над 100 хил. мили се търси само японска, за предпочитане Хонда или Тойота, може и нисан. Служебните коли в пицарията, където работи са стари сивици, които виждат много зор, но нямат грешка.Друг познат работи в куриерска фирма в Сф. М/у всички купени нови партнери, берлинга и няк'ви саксо-та има и някакъв сивик от края на 80те години (сори за непросвещението, но не знам точно коя генерация), всички коли купени 2001, 2002 година вече по няколко пъти са влизали в сервизите на СФА, Автомотор Ко, но хондата се държи. :) Или накратко просто колата те кара да й станеш фен, а не обратното. Ясно е че няма идеална кола, но Хонда просто е надеждна и върши идеална работа.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stass

Ясно е че няма идеална кола, но Хонда просто е надеждна и върши идеална работа.

тук съм съгласен-хонда е доказала се марка ( аз самия затова имах хонда, после тойота , сега пак хонда) със спортен дух ! но да се твърди че едва ли не всички други марки не струват е меко казано глупаво ! Все пак да не забравяме че WRC се печели я от ситроен, я от пежо , тойота или субару...Не казвам че тези автомобили имат нещо общо с онези по улиците, а това че и онези из Европа, знаят как да правят автомобили, но прото имат друга политика за цени, качество, маркетинг...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

тук съм съгласен-хонда е доказала се марка ( аз самия затова имах хонда, после тойота , сега пак хонда) със спортен дух ! но да се твърди че едва ли не всички други марки не струват е меко казано глупаво !

Все пак да не забравяме че WRC се печели я от ситроен, я от пежо , тойота или субару...Не казвам че тези автомобили имат нещо общо с онези по улиците, а това че и онези из Европа, знаят как да правят автомобили, но прото имат друга политика за цени, качество, маркетинг...

По WRC шапионата пък въобще не може да се съди !!! Колите нямат кой знае каква разлика --- ако следите шапината ще видите.Внито едно състезание няма изцяло доминираща марка. Там са от изключителна важност пилота и навигатора --- от тяхната работа зависи и издражливостта на ахтомобила (Сега в Турция никому известния австриец ли беше стана 3-ти с Фокус мисля - но направи блестящо каране без грешки)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest buddi5

Ясно е че няма идеална кола, но Хонда просто е надеждна и върши идеална работа.

тук съм съгласен-хонда е доказала се марка ( аз самия затова имах хонда, после тойота , сега пак хонда) със спортен дух ! но да се твърди че едва ли не всички други марки не струват е меко казано глупаво ! Все пак да не забравяме че WRC се печели я от ситроен, я от пежо , тойота или субару...Не казвам че тези автомобили имат нещо общо с онези по улиците, а това че и онези из Европа, знаят как да правят автомобили, но прото имат друга политика за цени, качество, маркетинг...
аз не твърдя 4е вси4ки останали са скапани , немските и японкките са добри ,оба4а да ми хвалите френските или италянските боклуци хаиде моляти се като са толкова добри защо са толкова евтини. добрите марки си държат цената и на старо!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest koki

като са толкова добри защо са толкова евтини.  добрите марки си държат цената и на старо!!!

Пак разводнихме темата, но според мен си прав.Не ми е книгата под ръка и не мога да цитирам точно г-н Хонда ,който е казал горе-долу следното :"Никога няма да видите реклама в която да се казва че Хонда се продава евтино или се дава за награда в някоя телелотария с елементарни въпроси.Хонда е автомобил които човек трябжа да заслужи и да може да си го позволи"Не съм човек който се пристрастява лесно и допреди да седна в Хонда не уважавах много японските автомобили,но сега не ми се мисли за друга кола освен Хонда,тя просто е направена да ти служи а не да лежиш под нея.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Хонда е автомобил които човек трябжа да заслужи и да може да си го позволи"

Има поради тази причина и синът на г-н Хонда сам с лични средства си е закупил първата Хонда :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

... Пич, купи си това дето ти е на сърцето и което ще го караш с кеф. Айде peace!

:(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

... Пич, купи си това дето ти е на сърцето и което ще го караш с кеф.

Айде peace!

:o

<{POST_SNAPBACK}>

Прав си брат:

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest yoz

hahahahahha-reno ebati kucata 'kola' ama 6tom ti haresva

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest pepi

Хъм продължение на рено 19 шъ бактисъш от него.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...