Jump to content
Guest slus4o

Размисъл за СИВИК

Recommended Posts

Guest slus4o

Момчета аз след един обстоен оглед на Горубляне и разговор с човека който ще ми внася се отказах от Хонда Сивик, това което видях на Горубляне направо ме разочарова а именно имаше някаде около 5-6 Сивика и всичките бяха мнооо зле - на един бяха му слагали ел. стъкла обаче нещо не станало жабката в повечето случаи е аут и т'ва му липсва на друг друго да не говорим за качеството на пластмасите тапицерията е отврат (цвят,състояхие)и дизайна на таблото абе куца работа и все бяха от Австрия. Моят бивш ПАСАТ който беше 88г. беше два пъти по добър от тия кофи а има разлика от 6 год.Много съм разочарован щото си мислех че за 6(2000 евро колата, 1000 лв. докарване и 1000 каско,сервиз музика) на инвалид ще взема 6-та генерация или 5-та ама витек, изглежда съм се лъгал щото тия кошници на Горубляне бяха по 5500 нагоре имаше една автоматик 93г. за 4800 ама тарговеца беше като латерна а и автоматик да бе да.

Та сега с приятелката ми сме си харесали Renault Megane Coach 1.6e 90 коня

за тия пари ще е 96г. с мнооо екстри а вътре е супер все едно колата е чисто нова с плюш и страшни седалки комфорт отвсякаде единственото разхода (10градско, 6извън) и вървенето са ми назад ама надявам се като ме видите на аутобана да не ме дръпнете като "Премръзнал циганин нафтова печка" всичко хубаво и успехи на всички.

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Честито да ти е колега.п.п:Нали не очакваш някой тук да се изкефи :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Не бе той просто си споделя тъжно.След 5-6 мес.като осъзнаеш какво точно си взел пиши пак.Ще ни е интересно да разберем как е Рендето.А до тогава марш в РЕНДЕ форума да се оплачеш.п.с. на горубляне е така отиваш за Мерцедес и си тръгваш със Форд,убеден че това е колата.Не си търсете Хонди на тоя пазар,те не са обект на интерес за търговците.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest GReddy

Ами само мога да ти кажа да ти е честита колата която скоро време ще я спират от движение по улиците на БЪЛГАРИЯ до 24:00 ч.,защото все пак това е разврат за децата на нашата мила родина.И знаеш ли защо точно Рено? с извенение пред всички съклубари Ами с тези путки по капаците как да им разрешат

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

Че кой НОРМАЛЕН ЧОВЕК си купува кола от ГОРУБЛЯНЕ ??????????ТАМ СА САМО КОШНИЦИ КОИТО СА УДРЯНИ В ЧУЖБИНА И ПОСЛЕ ПООПРАВЕНИ ЗА НАШИЯ ПАЗАР .АМА КАТО НЕ РАЗБИРАШ ПЪРВО ПИТАЙ А ПОСЛЕ ДЕЙСТВАИАЙ ЧЕ МЕ ЯДОСА ;):P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Егати , за 6000 лв да не можеш да си намериш Хонда в отлично състояние ;) е това ме разсмя , честно ;) И да си вземеш минет ;) наистина с удоволствие и голям интерес ми е да разбера колко пари ще хвърлиш за елементарната поддръжка на ранденцето ( с хубавите джанти и спортните прагове :P;) ) Поне да си беше купил голф , или някоя испанка , там поне съм убеден , че ще са по - ефтини частите ;) Абе успех , ама недей му се сърди много на този който те е накарал да си купиш такава " кола " ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Vaso

Поне да си беше купил голф , или някоя испанка , там поне съм убеден , че ще са по - ефтини частите :P Абе успех , ама недей му се сърди много на този който те е накарал да си купиш такава " кола " ;)

;););)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest buddi5

хеи пи4 много се изложи 4естно по скапана кола не можа ли да си избереш ???!!! това френско ренде ще му правиш ходовата 4аст 2 пъти годишно по добре пасат или голф 3 да си беше избрал 4е те може и да са малко ску4ни ама поне са здрави и евтини за подръжка :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Emo
Отговорено (Редактирано)

Колко от вас са имали Рено, че правят такива генерални заключения? Аз имах Рено и бях много доволен от него. Това за скъпите части и слабите предници в кварталната кръчма ли го чухте? Не съм очаквал от този клуб да паднете до нивото на голфаджиите. А на момчето което ще си взима Меган му пожелавам милион безаварийни км. Ако искаш инфо по някой въпрос пиши в Рено форума. Колегите са много печени и ще ти помогнат. :P

Редактирано от Emo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Колко от вас са имали Рено, че правят такива генерални заключения?

Ами да прав си.Аз лично съм нямал,но работя в сервиз и трябва да ти кажа че хората с такива коли са едни от най-редовните ни клиенти за ремонт по ходовата част.Нищо лично пич ама тва не кола а "лайно".На коя точно част от колата да се изкефя...на двигателя ли???1.6 цели 90 коня ама да ти кажа Сивиците 5ген с 1.3 75коня мотори ще го правят смешен ама където си поискат вярвай ми :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Ами да прав си.Аз лично съм нямал,но работя в сервиз и трябва да ти кажа че хората с такива коли са едни от най-редовните ни клиенти за ремонт по ходовата част.Нищо лично пич ама тва не кола а "лайно".На коя точно част от колата да се изкефя...на двигателя ли???1.6 цели 90 коня ама да ти кажа Сивиците 5ген с 1.3 75коня мотори ще го правят смешен ама където си поискат вярвай ми :P
Абсолютно е прав колегата ;) Всеобщо мнение на майсторите ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dancing_niki

абе хора, убихте всичко детско в момчето бе ;) а между другото има Civic '95 година за 7500 лева хечбек с двигател B16A2 (160 магарета) :P но..... и рендето си го бива, поне е като лодка... ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

Пичове... аз като гледам момчето е писало че се е спряло на Рено... ане го е купил все още!!! Може аз да съм се объркал нещо...Бате... глей ся... верно го обърнаха на бит пазар мойте съклубари...Аз Април месец кат тръгнах да си земам Хонда и отивам на Горубляне (знаех че няма да е от там.. но поне да проверя как е хавата) и като теб...4-5 коли.. некви смотани... с двигателчета като за моторетка.... оня лудия искаше над 100 коня... при сички случай...Разбрах за какво става дума а именно... там не вкарват хонди щото са много пари и не се купуват... хората които искат Хонда ще я вземат от по така човек...поне малко проверен или поне не с такава репутация... все пак тва е спортна кола малко или много... добре е да знаеш че е в добро състояние, че тук не говорим само за пари ами и за живота ти.Отивам в Мобиле-то... е там всички сме съгласни, че има коли.. които са красавици.Иди там човече и чакай...не може да не се появи... то дори и сега има готини...Ако искаш ела да се качиш на моята... аз возене не отказвам...е после ако пипнеш Реното с пръчка дори ще ти кажа браво...Това от мен засега...ЯПОНЦИТЕ СА ИЗРОДИ!!! а французите са путаци... като последна изповед.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

абе хора, убихте всичко детско в момчето бе ;)

Това е нормално, той да не е очаквал да му се искефят фенове на японските автомобили на новата придобивка. Аз още от предишната тема усетих, че човоека не е убеден, че иска Хонда и не е фен. Аз се съмнявам да е имал и една Хонда в живота си и идва и казва "Направете ме Фен бе хора!". Никой от нас никъде не са го правили идва си фен, купи си Хонда и сам ще станеш Фен.

Аз ще си задържа мнението за себе си относно автомобила, да му е честит, все пак той ще си го кара :P

Жив и здрав и не Милиони, както колегата Емо ти пожела, а Милиарди километри да си го караш новия автомобил ;)

п.п. Не е намерил този който не е търсил ;)

Аз търсих 2-а месеца Хондата си! Както и предишната.....Наистина френските и немските куфтори са заляли пазара. Но това си е лично мое мнение, има хора дето са ми казвали, че аз съм идиот да карам Хонда, а не да си купя Пасат(ор) например или друг "Добър" и изпитан автомобил с евтини части......на тея пичове отговарям, че трябва да има и бълъци в крайна сметка, ще си карам Хондата, като балък, пък нека се кефят на автомобилите си ;)

п.п.п. Мисля си, че ако бше друга японска марка, нямаше да е толкова остра реакцията, просто все едно да кажеш, че си отишъл да си купиш Жребец, а да се върнеш с магаре и то куцо. Така изглежда за повечето хора тук покупката. Предлагам никой на никой да не се сърди, всеки има право да си има свое мнение и собствен вкус ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

Малко или много трябва да си имал Хонда за да станеш фен. Дали заради случайно попаднала кола на добра цена, дали заради съвет на добър приятел или дългогодишен собственик, или подмамен от динамичното излъчване и приятното усещане, което доставя този автомобил при шофиране. Точно тогава разбираш разликата между тази марка и останалите (препоръчително е да си карал/имал други марки коли преди това). Точно тогава разбираш, че когато не си изоставил колата си откъм (дори елементарна) подръжка и тя няма да те изостави на пътя. Точно тогава разбираш защо са толкова скъпи, но и трудно се намират. Точно тогава разбираш, защо всички във форума се изказват толкова остро, когато чуят, че ниската покупна цена те подмамва да си купиш друга марка (особено пък такава) автомобил. Защото цената, която плащаш за една кола не е тази която даваш само на продавача и допълнителните пари за музика и т.н. Тя се образува през годините, в зависимост от това какъв номер ще ти изиграе колата ти, че да я ремонтираш после и да не можеш да я ползваш тогава, когато най-много ти трябва. Аз лично не познавам бивш собственик на Хонда, камо ли някой да си е купил друга марка, от която да е останал по-доволен.И не на последно място: има много майстори, които хвалят френските коли, но има и много, които ги оплюват. Но няма майстор (дето да си разбира от работата), който да има негативно отношение към Хонда.Жив и здрав. Избора си е лично твой! :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ShEfA

Жив и здрав и не Милиони, както колегата Емо ти пожела, а Милиарди километри да си го караш новия автомобил

Че то това е истинско проклятие, не пожелание! :P

Както и да е, наистина ти си правиш изводите. Но нека дам и аз моето мнение, за жалост прекалено еднакво с на другите колеги.

Леля ми в момента има Ренде, ааа Рено де. 2 месеца след като го купиха, сменяха глава. След това, имах нещастието да се возя в колата когато радиатора отпред тотално изпуши, като казвам изпуши имам предвид, че се спука и започна да пръска като маркуч! Термостата е много лабилен, и за последно /преди няма и месец, на 14ти си я взе от сервиза/ даде около 500лв. за съединител и още някакви дребни части. Това са прекалено много пари трябва да ти кажа.

Както казват другите, трябва да си изпитвал усещането от една такава кола. Е, аз нямам по простата причина, че все още не мога да имам, но съм се качвал не веднъж в Honda Civic 1.5 90 кончета и повярвай ми... не е за изпускане! Дърпа като никоя друга кола, вози плавно но когато трябва излита.

От много време харесвах тази марка, но след като попрочетох някои неща, возих се ое и още в Хондата, разбрах че съм полудял по тази марка.И тъй като имам бензин в кръвта /това показа пълната кръвна картина ;) / не признавам друга кола от преди повече от 10 години като тази!

Наистина, ти си преценяш но ако поизчакаш можеш да не се страхуваш, че някой ще те духне по аутобаните! ;) Мислиш ли, че за 6 хиляди някой ще ти даде толква нова кола, ако тя е купувана и качествена?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

SHefe... на следващата среща ще те повозя... ако не ти предложи някой с ВТи ... да видим как ти се струва :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ShEfA
Отговорено (Редактирано)

SHefe... на следващата среща ще те повозя... ако не ти предложи някой с ВТи ... да видим как ти се струва  :P

О-о-о, не отказвам никога! Няма да пропусна. Мерси много, дано до следващата среща на която да мога да присъствам да важи поканата! Супер иначе, мерси! ;) ;) Редактирано от ShEfA

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Concerto
Отговорено (Редактирано)

една позната от Нова година кара същата кола Рено, само че черна на цвят. Беше влюбена, когато я купуваше (2-3 месеца чака да й я докарат), но сега вече истински я мрази. Няколко пъти я вкарва в сервиза, още с купуването сменя амортесьори и тн. Но всеки сам си преценява и последствията/предимствата са си за него! :P

Редактирано от Concerto

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

абе хора я се опитайте за 6000 да намерите хонда дето да си ги заслужава, и после ще говорим! обикалям с един приятел, вярно 5000 е прага, ама няма изисквания нито към двигател, и на 1.3 карб е навит, нито на екстри - и все таралясници пълни! карат ги от наводненията в австрия и германия, и дори и да не са ръждясали отвън, двигателя е лисица, гайките на амортесьорите не можеш да ги развиеш!оня ден се разходихме до елин пелин за една перфектна - тя и тя лисица, че и по веждите ръжда, и кърпена-недокърпена...п.п. имаме си един предател във форума, дето заряза хондите заради тойота, ама пак се върна, ще не ще :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest buddi5

Колко от вас са имали Рено, че правят такива генерални заключения? Аз имах Рено и бях много доволен от него. Това за скъпите части и слабите предници в кварталната кръчма ли го чухте? Не съм очаквал от този клуб да паднете до нивото на голфаджиите. А на момчето което ще си взима Меган му пожелавам милион безаварийни км. Ако искаш инфо по някой въпрос пиши в Рено форума. Колегите са много печени и ще ти помогнат. :P

4овек комшията ми има лаино 19 ,смени вси4ко по предницата с него бях като го закара на стендове за регла6 на ходовата 4аст в добар сервис направиха го перфекно вси4ко бе6е супер през по4ивните дни замина на банкя явно е пооцелил някоя дупка, като се върна не6то по преднизата му тропа6е ЗА КАКВО ГОВОРИМЕ ТОГАВА ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

абе хора я се опитайте за 6000 да намерите хонда дето да си ги заслужава, и после ще говорим!

Ти твоята за колко я купи, за 9000 ли? :P А тя си е прехубава ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iXi

Айде и аз като бивш собственик на рено да се изкажа.Някой знаят, че преди Хондата имах Рено Лагуна.И двете коли си имат и предимства и недостатъци :Реното е доста по комфортно и луксозно , има по - мека возия и май до тук :P Потдръжката наистина е мнго скъпа.За пример: дистрибутурна капачка - 55 лв.радиатор - 480 лв, копче за авариини - 60 лв.Колкото до окачването не съм имал сериозни прблеми за 2,5 години съм сменил една биалетка за 37 лв.Инак съединител съм правил 2 пъти.Хем първия път си купих "чисто нов" комплект за около 300 лв.А и още нещо спомням си, че я даваха за най-сигурната кола в периода 95 - 97 г или нещо такова.Хондата е доста нервна кола - поне мойта.Предусеща всяко мое намерение и отреагира навреме.На реното му трябваше време да "помисли" .Относно потдръжката за сега не мога да кажа нищо сменил съм само агренажен ремак , филтри и 2 фтулки на носачите от дясно и един датчик на абс - а всичко ми излезе около 350 лв със работата и маслото и реглаж на преден и заден мост.И в заклучение хондата я сменям само за друга хонда в краен случай за друга Японка...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Concerto

абе хора я се опитайте за 6000 да намерите хонда

Всяко нещо си има цена :P

Ако хондите вървяха по 2 000 лв, то тогава едва ли щяха да се различават от астрите, например.

Вече и западно-европейците се открехнаха кое хубаво и кое не. За това по борсите е пълно с френски, немски и италиански машини на уж изгодна цена, но не и японски автомобил, в това число и Хонда!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Emo

Виж ся, няма да споря кой кого ше дръпне, но ти като работиш в сервиз трябва мн. добре да знаеш, че двигателя сам по себе си не играе. От голямо значение са скоростната кутия и предавателните числа. Прав ли съм?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

Виж ся, няма да споря кой кого ше дръпне, но ти като работиш в сервиз трябва мн. добре да знаеш, че двигателя сам по себе си не играе. От голямо значение са скоростната кутия и предавателните числа. Прав ли съм?

Вземаме ги от Хондата и ги слагаме на Реното... аз финансирам проекта :Pама ако е пак спънат кон ко правим?Разбира се че всичко идва от двигателя... те тея неща не се въртят с манивелата бате... не казвам, че нямат значение...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Emo

Абсолютно е прав колегата ;) Всеобщо мнение на майсторите ;)
Колега, нали знаеш приказката "Казвам ти майсторе, щото не ти знам името, ама като ти гледам майсторлъка ше та *** в майстора". И едно въпросче да те питам-защо всички ходите при т. нар. Омбре да ви прави колите?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Emo

Виж ся, няма да споря кой кого ше дръпне, но ти като работиш в сервиз трябва мн. добре да знаеш, че двигателя сам по себе си не играе.  От голямо значение са скоростната кутия и предавателните числа. Прав ли съм?

Вземаме ги от Хондата и ги слагаме на Реното... аз финансирам проекта :Pама ако е пак спънат кон ко правим?Разбира се че всичко идва от двигателя... те тея неща не се въртят с манивелата бате... не казвам, че нямат значение...
Човече, като опрем до "ако" почват да намирисват работите нали знаеш. Айде финансирай като си навит, любопитен съм за резултата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dancing_niki

абе хора, момчето идва за съвет, вие почвате да му говорите за скоростни кутии, предавателни отношения и т.н. не се увличайте толкова много, хубаво сте заклети фенове на хонда, но започвате да се държите като в секта, а именно: Само хонда, пък другото са подобни машини на коли. недейте така, моля ви... :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

абе хора, момчето идва за съвет, вие почвате да му говорите за скоростни кутии, предавателни отношения и т.н. не се увличайте толкова много, хубаво сте заклети фенове на хонда, но започвате да се държите като в секта, а именно: Само хонда, пък другото са подобни машини на коли. недейте така, моля ви... :)

Форума и Клуба Хонда не се състои от 10-20 човека , които са писали в темата ( ако не са и по-малко ) , форума е за да се изказва мнение по дадена тема , на който не му отърва ;) Не виждам в тази тема къде сме изразили толкова открито " сектансткото си мнение " , интересно ми е в кой форум няма да реагират по този начин ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Ами да прав си.Аз лично съм нямал,но работя в сервиз и трябва да ти кажа че хората с такива коли са едни от най-редовните ни клиенти за ремонт по ходовата част.Нищо лично пич ама тва не кола а "лайно".На коя точно част от колата да се изкефя...на двигателя ли???1.6 цели 90 коня ама да ти кажа Сивиците 5ген с 1.3 75коня мотори ще го правят смешен ама където си поискат вярвай ми ;)
Говоря общо и като цяло за колата наречена ЛАЙНО.Моля те не ме познаваш за да ме опрекваш в майсторлъка ми.Ако не ми знаеш името еми да ти го кажа ДИДО.А колкото до това защо всички ходят при Омбре еми незнам,явно има защо...не мислиш ли?Явно има нещо по така от другите майстори зада съм го чувал чак във Варна(реклама :) )А ако искаш да ми видиш "майсторлъка" ела във Варна съм.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tirex

... Та сега с приятелката ми сме си харесали Renault Megane Coach 1.6e 90 коняза тия пари ще е 96г. с мнооо екстри а вътре е супер все едно колата е чисто нова с плюш и страшни седалки комфорт отвсякаде ...

Зависи какво точно искаш от колата,иначе е кола като всяка друга,нищо особено.Става ако искаш да ти е кеф возенето,но ако искаш да ти е кеф да я караш,просто забрави.То поне да беше Peugeot...А пък някой ден, като си вземеш Хонда,ще си наваксаш.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Не знам кво го нападнахте пича. Нито ще му накривие калпака, нито нищо. Взел си е колата и толко! Нека да продължи да бъде "доволен" от рендетата.Аз имам един съсед който само ситорени и рендета кара. Верно некъф чалгар, е но страшно много им се кефи. Имаше рено, после ситорен и ся пак рено. Имам в близост и един друг дето имаше 19-ка ся ситорен.МАЗОХИСТИ ВСЯКАКВИ ИМА!!!Относно вървежа имам един приятел с клио 1,8 16в 136 коня. Него го сцепва без никакви проблеми сивик 1,6 124 коня. Повярвай ми колега квато и да е кутията тва рено трява да е по-бързо от сивик-а щото най-малкото е по-леко поне с 200 кила.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin

Според мене, не трябва да се отказваш току така. Това, че не си намерил читав Сивик на Горубляне, не е оправдание да се отказваш от покупката на Хонда.

Ако искаш да намериш хубава Хонда, която да е добре поддържана и да върви добре, трябва да си внесеш сам. Тука за съжаление няма достатъчно фенове на японски автомобили, които да внасят такива ;)

Скоро ми разправяха за някакъв фен на БМВ, който знаел едва ли не, колко и какви части има във всеки един модел на тази марка. Та този същия човек искал да си взима БМВ, но като разбрал за цената на поддръжката и разхода, се отказал и си купил ... Голф (познато а ?)

Моето мнение е, че ако си истински фен на една марка, всички тези неща едва ли имат значение за теб. Лично аз, ако трябва, съм готов да плащам повече пари за бензин, ремонти и резервни части, но поне да знам, че карам това, което ми харесва и което искам.

Не искам да натрапвам мнението си на никого, но "Не намерих читав Сивик на Горубляне, затова се отказах да си купувам Хонда." ми звучи едва ли не като оправдание :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon
Отговорено (Редактирано)

Виж ся, няма да споря кой кого ше дръпне, но ти като работиш в сервиз трябва мн. добре да знаеш, че двигателя сам по себе си не играе.  От голямо значение са скоростната кутия и предавателните числа. Прав ли съм?

Вземаме ги от Хондата и ги слагаме на Реното... аз финансирам проекта ;)ама ако е пак спънат кон ко правим?Разбира се че всичко идва от двигателя... те тея неща не се въртят с манивелата бате... не казвам, че нямат значение...
Човече, като опрем до "ако" почват да намирисват работите нали знаеш. Айде финансирай като си навит, любопитен съм за резултата.
Може ли да сложим и една D15B2-ка седан (тежи повече). Аз си финансирам дърпането, хем и аз съм с 90 коня на колелата, ама Рендето е с по-добри предавателни числа и е със 100 кубика повече! :) Ако прайте нещо пишете и на мен, може и Тино да се услушва, че с него някой ден сме се разбрали да се видим като е по София и да си разгледаме колите ;)п.п. Иначе нищо против пича, да си кара каквото си ще, негова си работа, ако иска и каручка с едно магаре да впрегне. Аз му го казах и пак казвам: Пич, купи си това дето ти е на сърцето и което ще го караш с кеф.Това, че се случи такава тема....ами сам си си виновен, като искаш мнение ;) Айде peace! Редактирано от Demon

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest street_fighter

аз като ходех да търся сивик(преди) имаше много добри предложения...имаше за 5000 перфектни 1.5 ци и един 1.6 1 вал в габрово,да не говорим че сега се продава дел сола на митака за 6000 и има оправяне за около 1000 лв колицата,иначе външно е добре.абе има и мобиле в нета бре що така се отказваш човече!??

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ognyan

...И едно въпросче да те питам-защо всички ходите при т. нар. Омбре да ви прави колите?

Щото само с такива зе занимава и трябва все нещо да е понаучил за тез коли :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Emo

Ами да прав си.Аз лично съм нямал,но работя в сервиз и трябва да ти кажа че хората с такива коли са едни от най-редовните ни клиенти за ремонт по ходовата част.Нищо лично пич ама тва не кола а "лайно".На коя точно част от колата да се изкефя...на двигателя ли???1.6 цели 90 коня ама да ти кажа Сивиците 5ген с 1.3 75коня мотори ще го правят смешен ама където си поискат вярвай ми ;)
Говоря общо и като цяло за колата наречена ЛАЙНО.Моля те не ме познаваш за да ме опрекваш в майсторлъка ми.Ако не ми знаеш името еми да ти го кажа ДИДО.А колкото до това защо всички ходят при Омбре еми незнам,явно има защо...не мислиш ли?Явно има нещо по така от другите майстори зада съм го чувал чак във Варна(реклама :) )А ако искаш да ми видиш "майсторлъка" ела във Варна съм.
Дидо, радвам се да се запознаем, макар и в задочен спор. В случая аз цитирах Тино ама гледам, че ти си се засегнал, т.е. получи се ситуацията "Гузен негонен бяга". Няма как да дойда във Варна да те видя що за майстор си щото си ми доста далече, но ните за миг не съм те упреквал. Прочети назад кво съм писал. Колкото за Омбре, точно това исках от вас да чуя. Един човек като си разбира от работата няма как да не е популярен и всички ходите при него защото знаете, че няма да си остави ръцете. А ако идете при кварталния "майстор" който цял живот е правил лади и московци, а сега по стечение на обстоятелствата и опели, и като ви осере колата и вие ще ревете. И все пак се намери един бивш собственик на Рено който в общи линии ви каза как стоят нещата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO
Отговорено (Редактирано)

И все пак се намери един бивш собственик на Рено който в общи линии ви каза как стоят нещата.

Щом казваш.п.п:Тази тема стана по-достойна за хранилката в tuning.bg Редактирано от MIYAMOTO

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

ЩО НЕ ОЗАГЛАВИХТЕ ТЕМАТА РАЗМИСЪЛ ЗА РЕНО :);););) Тая марка дето прилича на п....ка имат свой форум май,а?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...