Jump to content
Guest Ognyan

Студен D15B2

Recommended Posts

Guest Ognyan

Абе тея хонди разправят, че са студени, ама чак такоа нещо не ми се струва нормално. D15B2, Сивик '88, 4ген. В града се държи нормално - температурата е леко под половината, да речем на 1/3 от термометъра. На дълъг път (120-140kmph) падна на 1/4, даже по -надолу. В пороя онзи ден падна съвсем, стигна до най-ниската точка на термометъра, а карах с 3-4000 rpm, бавничко, Шипка даже качвах, би трябвало да грее като за световно.Нормално ли е такова поведение или термостата се еб@ва? Като изключа двигателя пада още по-надолу стрелката де, не е като да е развалена и да не мърда от нулата ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Термостата ти е за смяна.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

Моята стрелка седи винаги на малко понадолу от средата и не мърда.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest scyberboy

Демон и Сюрриъл са прави, аз карах така зимата и не мърдаше от дъното. Сменяй термостата и всичко би трябвало да е ОК :thumb:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ognyan

С Омбре ще се опознаваме все по-добре този и следващия месец ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest raldo
Отговорено (Редактирано)

Бате,вчера като се връщах от Свиленград много бързах и почна да грее колата,адски много.Оказа се,че термостата се е прее.ал.Спрях и го махнах за 30 мин.на магистралата.Сега стрелката си ми стои под чертата на дълъг път.Градско си седи в средата(повечето време),което е логично защото върти само големия кръг.Изписах всичко това,защото имам молба към теб.Като си купиш термостат кажи от къде си го взел и с какви показания е(на каква температура вкл/изкл),защото този който ме остави го взех"ургинален" ;) уж и сега ще купувам пак.Благодаря ти предварително

Редактирано от raldo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ognyan

Е, ще взема какъвто ми купи Омбре...После ще кажа резултати. Само да се намерим с него, че много рано взел да си тръгва от работа тоз човек - преди съм го виждал в осем там, днес в 6:30 беше пуснал кепенците....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

И аз имах такъв проблем , ама явно не е от термостата ;) Купих си оригинален от Бултрако за 60 кинта с няква отстъпка , или иначе стария му нямаше нищо , пак се води оригинален , ама не съм го купувал аз ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Кратко, ясно и точно! Казах му го същото още преди 2-3 дена, ама не вярваше... ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Кратко, ясно и точно! Казах му го същото още преди 2-3 дена, ама не вярваше... ;)
друго си е интернета да каже ... е и аз казвам!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ognyan

Кратко, ясно и точно! Казах му го същото още преди 2-3 дена, ама не вярваше... :P
друго си е интернета да каже ... е и аз казвам!
Ама Тино нещо друго каза ;)Нали знаете кой трябва да каже кво става, ае лека нощ и утре ще ;) и ше правя кръгчета с лагерницата около оня със зелената търновска лодка ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Пробвайте първо с промиване на охладителната система.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sashko

МОЙТА винаги е точно посредата или савсем малко под нея !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...