Guest Ognyan #1 Публикувано 25 Юли, 2005 Абе тея хонди разправят, че са студени, ама чак такоа нещо не ми се струва нормално. D15B2, Сивик '88, 4ген. В града се държи нормално - температурата е леко под половината, да речем на 1/3 от термометъра. На дълъг път (120-140kmph) падна на 1/4, даже по -надолу. В пороя онзи ден падна съвсем, стигна до най-ниската точка на термометъра, а карах с 3-4000 rpm, бавничко, Шипка даже качвах, би трябвало да грее като за световно.Нормално ли е такова поведение или термостата се еб@ва? Като изключа двигателя пада още по-надолу стрелката де, не е като да е развалена и да не мърда от нулата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Demon #2 Отговорено 25 Юли, 2005 Термостата ти е за смяна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest surr3a1 #3 Отговорено 25 Юли, 2005 Моята стрелка седи винаги на малко понадолу от средата и не мърда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest scyberboy #4 Отговорено 25 Юли, 2005 Демон и Сюрриъл са прави, аз карах така зимата и не мърдаше от дъното. Сменяй термостата и всичко би трябвало да е ОК :thumb: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ognyan #5 Отговорено 25 Юли, 2005 С Омбре ще се опознаваме все по-добре този и следващия месец Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest raldo #6 Отговорено 25 Юли, 2005 (Редактирано) Бате,вчера като се връщах от Свиленград много бързах и почна да грее колата,адски много.Оказа се,че термостата се е прее.ал.Спрях и го махнах за 30 мин.на магистралата.Сега стрелката си ми стои под чертата на дълъг път.Градско си седи в средата(повечето време),което е логично защото върти само големия кръг.Изписах всичко това,защото имам молба към теб.Като си купиш термостат кажи от къде си го взел и с какви показания е(на каква температура вкл/изкл),защото този който ме остави го взех"ургинален" уж и сега ще купувам пак.Благодаря ти предварително Редактирано 25 Юли, 2005 от raldo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ognyan #7 Отговорено 25 Юли, 2005 Е, ще взема какъвто ми купи Омбре...После ще кажа резултати. Само да се намерим с него, че много рано взел да си тръгва от работа тоз човек - преди съм го виждал в осем там, днес в 6:30 беше пуснал кепенците.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #8 Отговорено 25 Юли, 2005 И аз имах такъв проблем , ама явно не е от термостата Купих си оригинален от Бултрако за 60 кинта с няква отстъпка , или иначе стария му нямаше нищо , пак се води оригинален , ама не съм го купувал аз Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #9 Отговорено 25 Юли, 2005 Термостата ти е за смяна.Кратко, ясно и точно! Казах му го същото още преди 2-3 дена, ама не вярваше... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #10 Отговорено 25 Юли, 2005 Термостата ти е за смяна.Кратко, ясно и точно! Казах му го същото още преди 2-3 дена, ама не вярваше... друго си е интернета да каже ... е и аз казвам! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ognyan #11 Отговорено 25 Юли, 2005 Термостата ти е за смяна.Кратко, ясно и точно! Казах му го същото още преди 2-3 дена, ама не вярваше... друго си е интернета да каже ... е и аз казвам! Ама Тино нещо друго каза Нали знаете кой трябва да каже кво става, ае лека нощ и утре ще и ше правя кръгчета с лагерницата около оня със зелената търновска лодка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf #12 Отговорено 26 Юли, 2005 Пробвайте първо с промиване на охладителната система. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest sashko #13 Отговорено 28 Юли, 2005 МОЙТА винаги е точно посредата или савсем малко под нея ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове