Jump to content
grem

Отново!

Recommended Posts

Здравейте.Ето, случи се и на мен - вчера някой ми е спукал двете десни гуми, на всяка по 2 дупки от шило, една до друга. На хубавите ми зимни Dunlop-и, едва започнали 2-ри сезон!! :D Ще откача от яд и безсилие. Чел съм тук подобни теми, за щети по колите ни и други, супер много съм се възмущавал и съчувствал за всяка една хонда имала лошия късмет да срещне някакви ТЪПИ СЕЛЯЧИНИ.Мога с чиста съвест да се закълна, че винаги спирам внимателно и така, че да не преча на никого. А може би "причината" за действията на тези дебили е била "просто" защото съм с врачанска регистрация извън Враца.Възнамерявам да пробвам да си възстановя щетите при застрахователя. Моля, ако някой има информация в тази насока да сподели (имам предвид именно щети по гуми, щото там май е по-различна работата)Поздрави на всички

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз си заведох преди 2-3 години една щета за съсипана гума. Спуках я на път - в София. В нея се беше забил секретен ключ. Занесох я така с ключа в нея на застрахователите. Изплатиха ми нещо но не помня вече какво

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Искренно ти съчуствам колега. :D Какви са тия гаменчета незнам !!! как някой не може да ги набара да им натруши костите :D Преди 2 седмици на паркинга пред блока 5 коли една до друга паркирани ,бяха с нарязани гуми .Де*а боклуците нямат ли си друга работа ,ами създават излишни проблеми на хората ?!?! :rolleyes: САМО БОЙ ЗА ТАКИВА,АМА ЗДРАВ БОЙ !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ТОва е баси ужаса... Преди час разбрах, че на служебната ми кола която стои паркирана пред работата 2-те предни гуми са разрязани с нож... :D !!! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

НЕЩАСТНА работа,колега,за съжаление на доста хора се случват такива неща!и аз моита кола я държа пред блока,щото паркинга не е мноо близо и се чудя кога ли и аз ше го отнеса,ама оправия нема,може само да се надяваме да не ни се случи!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Платения паркинг не е решение аз имах 2 щети пред блока след което 5 месеца на платен паркинг докато не ме задраха там.Сега съм си пак пред нас поне не се разкарвам до паркинга

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще е добре ако имаш фактура за гумите или си набавиш такава.След това я даваш на застрахователя да я добави към каското .после ти снимат гумите със някъкъв предмет в дупките чрез който да си личи че наистина са пробити .

Редактирано от АЛЕКС БУРДИН

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На един приятел така преди около година, местните гамени от квартала си направили платен паркинг и разбираш ли за да првлекат клиенти направили хайка, нарязани гуми, надрано с ключ , счупени странични огледала.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте.Ето, случи се и на мен - вчера някой ми е спукал двете десни гуми, на всяка по 2 дупки от шило, една до друга. На хубавите ми зимни Dunlop-и, едва започнали 2-ри сезон!! :lol: Ще откача от яд и безсилие. Чел съм тук подобни теми, за щети по колите ни и други, супер много съм се възмущавал и съчувствал за всяка една хонда имала лошия късмет да срещне някакви ТЪПИ СЕЛЯЧИНИ.Мога с чиста съвест да се закълна, че винаги спирам внимателно и така, че да не преча на никого. А може би "причината" за действията на тези дебили е била "просто" защото съм с врачанска регистрация извън Враца.Възнамерявам да пробвам да си възстановя щетите при застрахователя. Моля, ако някой има информация в тази насока да сподели (имам предвид именно щети по гуми, щото там май е по-различна работата)Поздрави на всички

Споко не си единствен мен 3 пъти ми спукаха задна дясна гума изхвърлих нова 205/50/15-ка е**му майката само защото хора от определена група секта която почита дадеда марка кола и мрази хонда супер много няма да споменавам коя е марката са ми спукали гумите почти съм 90% сигурен, че са те :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Спасихме ги гумите!Намерих добри гумаджии, за разлика от първите дето още от вратата почнаха да ми продават нови гуми, тез казаха докарай ги, ще ги погледнем. Погледнаха ги, ще ги оправим викат, ако трябва да слагаме подложки ще е по-скъпо.Дупките са оказаха дупчици, много ми е чудно какво точно е било това дето са пробити с него, за да са толкова малки.Извадих "късмет", един вид, само дето не ми е много на кеф, не виждам оправия в тая държава, всеки ден чета за такива случаи, сигурно и вие.Благодаря ви за подкрепата! :confused:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Разминал си се с малкия дявол.Това не прави случката по-малко тъпа...бедната България...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моята служебна кола нямаше този късмет. Гумите имат по 3-4 см разрез отстрани... Казаха, че е излишно да ги нося някъде с тия дупки отстрани

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

имам мерак един да го хвана в действие и да му прехвърля керемидите за назидание :D . На моя тъст така му дупнаха 3 гуми пред блока само защото е с хасковска регистрация, а човека ми беше дошъл нагости от Ст.З...и така в неделя обикаляхме да търсим гумаджии и за късмет бяха малки дупки, че оспя да си тръгне човека успешно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...