wien 17 #41 Отговорено 21 Юли, 2009 точно така правилно си разбрал, а аз точно порадати тази причина си сложих фолио, а тези на Llumar отблъскват до 99.9% от вредното ултравиолетово лъчение. Мен колегата vesko_coupe ме затамнява най добре се свържи с него така като гледам си от варна той сега работи там някаде по горе има негов телефон .... гаранция ще останеш доволен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
k_u_d_o_s 49 #42 Отговорено 21 Юли, 2009 Благодаря ви за отговорите. Ще се свържа директно с vesko_coupe. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Prelude_2.0 24 #43 Отговорено 21 Юли, 2009 пи4ове това са мом4етата те ми правиха на рекса задния стоп и мига4ите . Дават гаранция 7 години на стъклата и 2 г на външно поставено фолио .Взимат малко по скъпо но са специалисти . Това им е сайта . http://www.streetraceteam.org/надявам се че ще ви бъде полезно . п.с. кажете че един колега със син црх ви праща може некоя отстъпчица да хванете )успех ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове