doggy 183 #1 Публикувано 3 Януари, 2009 (Редактирано) Продавам си двигателя х22а 200к.с.пълен комплект за суап,комплекта включва:Оборудван двигател,ск.кутия,полуоски,Ецу,тампони,обсл�жен от,до както се казва.Спортни кабели на MAGNACOR.Навъртяни са му около 9000км.без никакъв проблем вече,който желае такъв двигател,може да го чуе и покара на моята кола,поръчал съм части за него за обслужване на гумените уплътнения от SLhonda parts за 200лв.Предлагам и монтаж към всичко,също и ако се слага в 3-та генерация всички конзоли коита са за монтажа+отделна дистрибуторна капачка за външна бобина и MSD бобинаЦена по споразумение-0878397483-РуменДа допълня че е с нов съединител EXEDY комплект Редактирано 3 Януари, 2009 от doggy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doggy 183 #2 Отговорено 4 Януари, 2009 (Редактирано) Забравих да добавя че в цената влиза и монтажа от мен Редактирано 4 Януари, 2009 от doggy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doggy 183 #3 Отговорено 5 Януари, 2009 Айде бе къде са тунерите? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doggy 183 #4 Отговорено 5 Януари, 2009 (Редактирано) За всички колеги които ме запитват по телефона за монтажа,става въпрос само за 4-та,5-та генарации прелюд.В която и да е друга кола суапа,монтажа се заплаща,мога да допълня и монтаж в 3-та генерация прелюд,след като там цената ще е по договаряне на място. Редактирано 5 Януари, 2009 от doggy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doggy 183 #5 Отговорено 6 Януари, 2009 Горе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doggy 183 #6 Отговорено 8 Януари, 2009 Хайде бе рейсъри,престрашете се Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doggy 183 #7 Отговорено 9 Януари, 2009 горе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doggy 183 #8 Отговорено 13 Януари, 2009 (Редактирано) Двигателя капариран Редактирано 13 Януари, 2009 от doggy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doggy 183 #9 Отговорено 23 Януари, 2009 ПродаденЧестито на колегата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове