Jump to content
Guest ShEfA

Много съм се вманиячил!

Recommended Posts

Guest ShEfA

Хора, не се сдържах да ви попитам... значи проблема ми е следния.От няколко дни насам, съвсем се вманиячих по тази прекрасна марка, седя и чета този форум до 4 сутрината и даже до по-късно. Чета за двигатели на хонда, чета за конструкции и др. Сложил съм си навсякъде по някоя Хонда, на телефона, на декстопа... никой в компанията не може да вземе думата от мен, само за Хонда, Хонда, Хонда, Хонда говоря... :cool: Има ли лек, или съм тотално загубен случай?За добро или лошо, с всеки изминал ден в четене на инфо за Honda ставам все по-запленен... :);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin
Отговорено (Редактирано)

Препоръчвам ти да си вземеш истинска Хонда :) Така поне ще си прекарваш времето в компанията на любимия автомобил ;) П.П. Добре дошъл в сектата :cool:;)

Редактирано от TheDevilTwin

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ShEfA

Препоръчвам ти да си вземеш истинска Хонда :) Така поне ще си прекарваш времето в компанията на любимия автомобил ;) П.П. Добре дошъл в сектата ;):cool:

А лошото е че точно това си мисля... лошо, защото ако погледнеш каква ми е възрастта ще разбереш защо още не съм си взел една красавица. ;)За жалост под 18 не се дава книжка. Иначе няколко пъти вече си мисля, как още първия ден като съм на 18, вече ще имам хонда и ще се ръчкам из града и държавата... ;)Възрастта е проблема, други пречки да съм зад волана няма...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin

Препоръчвам ти да си вземеш истинска Хонда :) Така поне ще си прекарваш времето в компанията на любимия автомобил ;) П.П. Добре дошъл в сектата ;)  ;)

А лошото е че точно това си мисля... лошо, защото ако погледнеш каква ми е възрастта ще разбереш защо още не съм си взел една красавица. ;)За жалост под 18 не се дава книжка. Иначе няколко пъти вече си мисля, как още първия ден като съм на 18, вече ще имам хонда и ще се ръчкам из града и държавата... :cool:Възрастта е проблема, други пречки да съм зад волана няма...
Спокойно, и при мен е същата история ;) Не ме питай, какво ми е, когато след поредната среща всички "яхват" Хондите и потеглят, а аз - с 280 ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest street_fighter

и аз съм същия,в смисъм че съм мноого голям маниак ама при мен проблема е че ми липсват от около 5000 до 12000к да си взема или сивия Prelude или някой DEL SOL.иначе с удоволствие бих заменил алфата на баща ми за некоя хонда

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest buddi5

споко shefe твоита хонди4ка на снимката ти е доста икономи4на от към бензин освен това е полезна и здравословна пък годинките сте се изтърколят преди да се осетиш ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Добре дошъл в сектата. Това е само началото!!!После когато се сдобиеш с мечтания автомобил всичките ти финанси потъват в него за тунинг... Ужас... ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dancing_niki

Не ме питай, какво ми е, когато след поредната среща всички "яхват" Хондите и потеглят, а аз - с 280 ;)

споко бе брат, аз съм почти на 21, а карам на баща ми Passat-a, но не унивай поне 280 са Мерцедеси, не е Хонда, но и Мерцедеса го бива

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BAlexandrov

Мога да ти кажа аз как лекувам пристрастяването. Аз принципно съм фен основно на друга марка японки, но това е начина който имам в предвид - иди по други форуми /задължително на японски коли ;) / и почети как мислят другите, какви модели имат, какви предимства и недостатъци, пази се от изпадане в крайности - умереността е начина. Пази се от изказвания от рода - тази марка рулз, а онази съкс - просто е плоско и безмислено. Когато имаш информация за конкретен модел, модификация и го сравняваш обосновано с друг за който също знаеш достатъчно това допринася на всички. Идеята е да споделиш с друг това което знаеш и да получиш от друг това което той знае - така и двамата знаете два пъти повече :P Не мисля че харесването на дадена марка е религия, религията няма логични устои, а знанието се гради само върху логика.Аз имам митсубиши галант, но това не означава че не харесвам новите хонда акорд или нисан примера или да подценявам хонда сивик и все пак съм направил съзнателно своя избор ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin

Не ме питай, какво ми е, когато след поредната среща всички "яхват" Хондите и потеглят, а аз - с 280 :P

споко бе брат, аз съм почти на 21, а карам на баща ми Passat-a, но не унивай поне 280 са Мерцедеси, не е Хонда, но и Мерцедеса го бива
Абе хубаво като са Мерцедеси, ама не съм фен нито на автобуси, нито на градския транспорт, нито на Мерцедес ... ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tirex

...От няколко дни насам, съвсем се вманиячих по тази прекрасна марка, седя и чета този форум до 4 сутрината и даже до по-късно. Чета за двигатели на хонда, чета за конструкции и др. Сложил съм си навсякъде по някоя Хонда, на телефона, на декстопа... никой в компанията не може да вземе думата от мен, само за Хонда, Хонда, Хонда, Хонда говоря...

Послушай BAlexandrov,обикновено резултата от изпълнената с фанатизъм молитва е разбито чело.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest street_fighter

Абе хубаво като са Мерцедеси, ама не съм фен нито на автобуси, нито на градския транспорт, нито на Мерцедес ... :)

абе ти мани,нищо против хонда ама мерцала си е мерцал бре,мене питаш ли ме като по цял ден се чуда каде да се хвана на работа че да събера парички да си взема една хонда,пък бла тя дърта,щото не ми се кара "на тати колата", ама за съжаление аз съм от тези,малкото,които не могат да си позволят да си купят своя собственна кола със собсвенни пари ама споко!Ще доиде и нашият момент- бъди оптимист

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Момчета, преди 1 година бях на същото дередже.... само се чудех отлъде да докопам някоя друга хилядарка и какво да подхвана за някой допълнителен лев. Измъчих се, обаче преди 7мес мечтата ми най-накрая се сбъдна. Търпение и търсене му е майката... е, и някой приятел който да даде някой лев на заем в правилния момент :)А колко ще се кефите като успеете най-накраяяяя просто това оправдава цялото чакане и мъка;) УСПЕХ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest street_fighter

Момчета, преди 1 година бях на същото дередже.... само се чудех отлъде да докопам някоя друга хилядарка и какво да подхвана за някой допълнителен лев. Измъчих се, обаче преди 7мес мечтата ми най-накрая се сбъдна. Търпение и търсене му е майката... е, и някой приятел който да даде някой лев на заем в правилния момент :)А колко ще се кефите като успеете най-накраяяяя просто това оправдава цялото чакане и мъка;) УСПЕХ

"от твоите уста в божийте уши" ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

Момчета, преди 1 година бях на същото дередже.... само се чудех отлъде да докопам някоя друга хилядарка и какво да подхвана за някой допълнителен лев. Измъчих се, обаче преди 7мес мечтата ми най-накрая се сбъдна. Търпение и търсене му е майката... е, и някой приятел който да даде някой лев на заем в правилния момент :(А колко ще се кефите като успеете най-накраяяяя просто това оправдава цялото чакане и мъка:( УСПЕХ

"от твоите уста в божийте уши" :(
E kazal mydreca!!! :( Aide dano de, da kaja i az! :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest H1pNoTiC

И аз съм така. Оная вечер бяхме се събрали на един балкон и кръцахме по случай съботната вечер :( Дойде Милен с червения софииски CRX, и направо неможех да отделя очи от тая бангия. Страшен е направо. Абе Хонда бе... :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin

Абе хубаво като са Мерцедеси, ама не съм фен нито на автобуси, нито на градския транспорт, нито на Мерцедес ... :(

абе ти мани,нищо против хонда ама мерцала си е мерцал бре,мене питаш ли ме като по цял ден се чуда каде да се хвана на работа че да събера парички да си взема една хонда,пък бла тя дърта,щото не ми се кара "на тати колата", ама за съжаление аз съм от тези,малкото,които не могат да си позволят да си купят своя собственна кола със собсвенни пари ама споко!Ще доиде и нашият момент- бъди оптимист
Абе аз съм си оптимист и без това :( Даже вече съм започнал да събирам парички за Хонда в "буркан банк" - бавно, но славно :( Както се казва - "Надеждата умира последна", а и ако не си купя Хонда, нищо друго няма да има смисъл за мене :(:( П.П. Бахти сектанта съм станал аз. Човек като ме слуша, може да помисли, че съм станал като оня вълк, дето пасе трева :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...