Jump to content
Guest problemche

Проблем при палене

Recommended Posts

Guest problemche

Значи какво ми се случи с Хондичката...паркирам си аз и тръгвам да паля и неще. Преди време ми се беше откачил един кабел от бензиновата помпа и не можеше на нагнети гориво в PGM-a. Понеже хондите имат един характерен звук на бензиновата помпа когато работи и този звук нещо се промени малко...стана по висок, и отпред при двигателя се чува нещо като "так так так" като, че ли някой лагер се е размазал. Та молбата ми е ако на някой му се случвало да ми каже дали е нещо дребно и дали мога сам да си го оправя защото не ми се дърпа...Хондичката е сивик 86. мерси предварително. :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

лагера на ауспуха е за смяна!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BOGIE

Значи какво ми се случи с Хондичката...паркирам си аз и тръгвам да паля и неще. Преди време ми се беше откачил един кабел от бензиновата помпа и не можеше на нагнети гориво в PGM-a. Понеже хондите имат един характерен звук на бензиновата помпа когато работи и този звук нещо се промени малко...стана по висок, и отпред при двигателя се чува нещо като "так так так" като, че ли някой лагер се е размазал. Та молбата ми е ако на някой му се случвало да ми каже дали е нещо дребно и дали мога сам да си го оправя защото не ми се дърпа...Хондичката е сивик 86. мерси предварително. :P

Ами много просто и тъй като сам добре запознат с този проблем ще ти кажа няколко неща които трябва да провериш. кога е сменен бензиновиа филтър последно или на самата безинова помпа на изхода има успокоител на гориво същия като на входа на инжекционната рейка на него има пластмасово капаче, махаш го и отдоло ще видиш болтче за кръстата отверка натегни го да край направи и същото с това на рейката, ако това не помогне помпата е за боклука.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...