Guest Funky #1 Публикувано 23 Юли, 2005 здравейте имам Honda Civic CRX 1987 1.6 май е 136hp /zc 1/ преди 2месеца я блъснах и сега не знам какво да я правя счупени: предна броня,прозорец,радиатор,ляво каре,ляв фар левият рог е сериозно пострадал намерих "някаква" Honda Civic 87 1.3i около софия която я продават и според изчисленията ми ще ми излезе по-евтино да я купя нея и след това да си направя мойта , НО не знам дали само двигателите са им различни ще се зарадвам ако има някой запознат със тези модели да ме "светне" интересува ме има ли разлика в СКОРОСТНАТА кутуя,РАДИАТОРА,КАРЕТАТА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #2 Отговорено 23 Юли, 2005 интересува ме има ли разлика в СКОРОСТНАТА кутуя,РАДИАТОРА,КАРЕТАТА Има и още как Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #3 Отговорено 23 Юли, 2005 Ако ще си взимаш сивик внимавай много и гледай да не е яко изгнил , щото ако ще слагаш двигател на нея купето ще трябва да е здраво . По принцип такива смени са свързани с много нерви и не много , но достатъчно средства . Консултирай се с някой който е правил нещо такова и евентуално с такъв който може да ти каже колко работа има да си оправиш колата абе във всеки един случай имаш много работа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Funky #4 Отговорено 24 Юли, 2005 май май ще я продам /никак не ми се занимава със ремонти/колкото и да ми харесва колата ПРЕДПОЧИТАМ да я сменя с мотор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ShEfA #5 Отговорено 24 Юли, 2005 май май ще я продам /никак не ми се занимава със ремонти/колкото и да ми харесва колата ПРЕДПОЧИТАМ да я сменя с мотор Това е твое решение, аз лично бих се потрудил да спася колата. Но както и да е, ако ще взимаш мотор, то гледай той да е пак Хонда! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #6 Отговорено 24 Юли, 2005 май май ще я продам /никак не ми се занимава със ремонти/колкото и да ми харесва колата ПРЕДПОЧИТАМ да я сменя с моторТова е твое решение, аз лично бих се потрудил да спася колата. Но както и да е, ако ще взимаш мотор, то гледай той да е пак Хонда! А наясно ли си колко средства ще хвърли човека , за да я оправи ??? Това според мен е най-доброто решение , да я разпродаде и като добави още някой лев да си купи мотор или кола Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Funky #7 Отговорено 24 Юли, 2005 във момента АКО намеря частите смятам че имам пари да я ремонтирамНО не ми се занимава със "майстори"междувременно АКО някой я хареса и реши че иска да прави сигурно ще му я продамотносно мотора нямам пари за хубава Honda и съм се насочил към Yamaha FZR 600 А пък ако ще купувам кола то ще е Honda 4-ген със по "рехав" мотор /нямам пари за цепак / Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #8 Отговорено 24 Юли, 2005 във момента АКО намеря частите смятам че имам пари да я ремонтирамНО не ми се занимава със "майстори"междувременно АКО някой я хареса и реши че иска да прави сигурно ще му я продамотносно мотора нямам пари за хубава Honda и съм се насочил към Yamaha FZR 600 А пък ако ще купувам кола то ще е Honda 4-ген със по "рехав" мотор /нямам пари за цепак / Те сега хората да не мислиш , че търсят " цепаци " мисерия , бензин ....Кажи колко ще му искаш на мотора , дай информация по колата , защото в клуба ще наскачат веднага на ZC1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest bellinda #9 Отговорено 26 Юли, 2005 (Редактирано) колко и търсиш на колата или ако искаш да я правиш пиши pm.фара е 30-80лв., бронята се прави лесно - 30лв., радиатора нов и 270лв. ама при арабите има све предполагам ни повече от 100-150 зависи от пазарлъка, така че ако решиш пиши. Редактирано 26 Юли, 2005 от bellinda Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове