Jump to content
Guest Funky

civic 87

Recommended Posts

Guest Funky

здравейте имам Honda Civic CRX

1987 1.6 май е 136hp /zc 1/

преди 2месеца я блъснах :cool: и сега не знам какво да я правя

счупени: предна броня,прозорец,радиатор,ляво каре,ляв фар

левият рог е сериозно пострадал

намерих "някаква" Honda Civic 87 1.3i около софия която я продават

и според изчисленията ми ще ми излезе по-евтино да я купя нея

и след това да си направя мойта , НО не знам дали само двигателите

са им различни

ще се зарадвам ако има някой запознат със тези модели да ме "светне"

интересува ме има ли разлика в СКОРОСТНАТА кутуя,РАДИАТОРА,КАРЕТАТА

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

интересува ме има ли разлика в СКОРОСТНАТА кутуя,РАДИАТОРА,КАРЕТАТА

Има и още как

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Ако ще си взимаш сивик внимавай много и гледай да не е яко изгнил , щото ако ще слагаш двигател на нея купето ще трябва да е здраво . По принцип такива смени са свързани с много нерви и не много , но достатъчно средства . Консултирай се с някой който е правил нещо такова и евентуално с такъв който може да ти каже колко работа има да си оправиш колата :) абе във всеки един случай имаш много работа :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Funky

май май ще я продам /никак не ми се занимава със ремонти/колкото и да ми харесва колата ПРЕДПОЧИТАМ да я сменя с мотор

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ShEfA

май май ще я продам /никак не ми се занимава със ремонти/колкото и да ми харесва колата ПРЕДПОЧИТАМ да я сменя с мотор

Това е твое решение, аз лично бих се потрудил да спася колата. ;)Но както и да е, ако ще взимаш мотор, то гледай той да е пак Хонда! ;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

май май  ще я продам /никак не ми се занимава със ремонти/колкото и да ми харесва колата ПРЕДПОЧИТАМ да я сменя с мотор

Това е твое решение, аз лично бих се потрудил да спася колата. ;)Но както и да е, ако ще взимаш мотор, то гледай той да е пак Хонда! ;);)
А наясно ли си колко средства ще хвърли човека , за да я оправи ??? Това според мен е най-доброто решение , да я разпродаде и като добави още някой лев да си купи мотор или кола ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Funky

във момента АКО намеря частите смятам че имам пари да я ремонтирамНО не ми се занимава със "майстори"междувременно АКО някой я хареса и реши че иска да прави сигурно ще му я продамотносно мотора нямам пари за хубава Honda и съм се насочил към Yamaha FZR 600 А пък ако ще купувам кола то ще е Honda 4-ген със по "рехав" мотор /нямам пари за цепак ;) /

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

във момента АКО намеря частите смятам че имам пари да я ремонтирамНО не ми се занимава със "майстори"междувременно АКО някой я хареса и реши че иска да прави сигурно ще му я продамотносно мотора нямам пари за хубава Honda и съм се насочил към Yamaha FZR 600 А пък ако ще купувам кола то ще е Honda 4-ген със по "рехав" мотор /нямам пари за цепак ;) /

Те сега хората да не мислиш , че търсят " цепаци " ;) мисерия , бензин ....Кажи колко ще му искаш на мотора , дай информация по колата , защото в клуба ще наскачат веднага на ZC1 ;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bellinda
Отговорено (Редактирано)

колко и търсиш на колата или ако искаш да я правиш пиши pm.фара е 30-80лв., бронята се прави лесно - 30лв., радиатора нов и 270лв. ама при арабите има све предполагам ни повече от 100-150 зависи от пазарлъка, така че ако решиш пиши.

Редактирано от bellinda

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...