Guest slus4o #1 Публикувано 22 Юли, 2005 (Редактирано) Скъпи притежатели на Honda Civic въпросът ми е кратък и досаден:-Ако си купя Honda Civic всъщност си взимам едно бижу с което ще се гордея но само преди да прекрачя прага на сервиза на Омбре или ще си остана горд и на излизане от бокса, и надявам се да ме светнете че с Омбре нямя да се виждаме по често от 2-3 годишно.П.С. Просто се нуждая от едно рамо защото днес гледах доста апетитни оферти например Ситроен Саксо ВТС за 6 големи и се замислих щот колата беше просто страшно натокана а за тия пари ще си взема 1.5 95г. максКажете че си заслужава направете от мен един луд фен! Редактирано 22 Юли, 2005 от slus4o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #2 Отговорено 22 Юли, 2005 Ще ти кажа аз колко пари и за кво съм дал за сивик-а ми Дискови спирчки , оригинали японски - 90 лв 2бр. ; лагер на главината , оригинален японски - 60 лв. ; маншони 4 чифта , всеки по - 12/14 лв ; бензинов филтър оригинален - 15-20 лв ; термостата оригинален от Бултрако - 60 лв ; маслен филтър -6-10 лв ; въздушен филтър - 18-20 лв ; ненормално приятни изживявания по улиците , пътищата , магистралите на България : БЕЗЦЕННО Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #3 Отговорено 22 Юли, 2005 Взимай HONDATA . ПОСЛЕ НИКОГА НЯМА ДА ПОМИСЛИШ ЗА ДРУГ АВТОМОБИЛ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #4 Отговорено 23 Юли, 2005 за 6 можеш да намериш и 1.6 малкия втек, но със доста зор....В сервиз ще стъпваш поне веднъж годишно, освен ако не купиш нещо супер потдържано, но за 6000 - толкоз. Помисли ако си вземеш за 6000 бмв, дали няма по-често да ходиш на доктор, пък и ситроен май не съм чувал да са по-здрави от хондите.а ако вземеш 1.5 5ген за 6000, то колата ще трябва да е в доста добро състояние Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest street_fighter #5 Отговорено 23 Юли, 2005 абе според мен можеш да намериш 1.6 малкия втек,с повече търсене- Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #6 Отговорено 23 Юли, 2005 slus4o ... скачай в Хондака.Никой тука няма да те посъветва за друга марка За тва дали с пове4ко късмет си 6тял да намери6 ''Малкия Vtec''..oferti za takawa izlizat 1-2 пъти в годината,6ти дам пример:Продавах то4но такава то4но 2 месеца... цената и бе6е 6300лв,и да не мисли6 4е има6е зверски интерес хехехехехеех а колата не бе6е никак ло6а.Преди това я продава друг колега пак толкова време(чай 4е са развалнувах )Ае изках да кажа 4е ако 6те търси6 то4но такава трудни4ко 6те кара6 скоро Хонда.За тва ако ве4е си си харесал не6то квото и да ето ''ска4ай в тигана''''Големия Vtec''вър6и ли работа????Ако ДА драсни 1 ЛС Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Demon #7 Отговорено 23 Юли, 2005 (Редактирано) Взимай каквото си решиш, аз нямам намерение никого да променям и да правя Фен. Който харесва Хонда кара Хонда, аз на френска щайга особено Ситроен не бих се качил никога, по-добре Немска. Ама всеки сам си прави избора за себе си и си има собствено мнение. Френска щайга взимам само ако алтернативата е между Руска и Френска Какво да ти кажа "Вземи си Хонда Сивик", после може да се тюхкаш и да викаш "......ей как се преебах, тоя Ситроен си беше супер, пък и за тея пари...."Аз като си взех мойта Хонда и до като я намеря ми предлагаха какво ли не, не исках и да чуя за друго и сега се чуствам горд собственик на автомобила който съм искал Аз да карам. Аз ще те посъветвам да си вземеш каквото ти е на сърцето. Каквото искаш и каквото ще ти е кеф да караш или да си вършиш с него работа. Как мога да обещая, че няма да влизаш в сервиз с "новата" си Хонда или Ситроен или каквато и да е друга марка автомобил, купуването на 10 годишна кола си е и късмет, освен разбира се зоркия поглед на разбирачите дето ще ти я прегледат.Успех от мене Редактирано 23 Юли, 2005 от Demon Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg #8 Отговорено 23 Юли, 2005 Значи ще се съглася напълно с Demon и ще добавя че преди 6 месеца продадох Ситроен Саксо 1.5 д за около 12000 като се има на предвид че колата я бях купил чистак от софия франс ауто за около 23000 , 2001годината ... то впрочем доста добре се представи колкото и странно да звучи но нямах много ядове докато не реших да отида в сервиза В смисал не се трошеше колкото очаквах от френска кола и от моито каране Но пък ти казвам че ако се строши - Сега карам сивик 00' и сам адски доволен пък и не сам вирвал че : масло + ремък + филтрите + ремък = малко над 100 което повярваи ми се видя като без пари след "ФРЕНСКОТО ЧУДО" ми само за инфо като продадох Ситроена беше на 75 хил. км и изцяло сервизирана в София франс ауто та на всеки 20000 км се ходеше на преглед който обикновенно излизаше около 200 лв за филтърче за масло за това за онова и ...... абе това че сега карам ХОНДА е достатъчно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #9 Отговорено 24 Юли, 2005 от моя "Сутиен" се отървах преди десетина години, след като скъсах външно каре, чаках 3(три) месеца доставка от Франция,понеже се оказа, че в България,Турция и Гърция няма в наличност, платих за него 350ДМ, купих си друга кола на втората седмица, за да не джиткам с таксета...........егати евтината поддръжка, дето ми легна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest pepi #10 Отговорено 24 Юли, 2005 Просто не може да има сравнение между хонда и ситруен.Аз също бях малко предобеден преди да имам сивик, но след това осъзнах, че разликата е голяма супер удобна е поне на мен и наистина на френските коли подръжката е по скъпа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Emo #11 Отговорено 24 Юли, 2005 Значи ще се съглася напълно с Demon и ще добавя че преди 6 месеца продадох Ситроен Саксо 1.5 д за около 12000 като се има на предвид че колата я бях купил чистак от софия франс ауто за около 23000 , 2001годината ...Извинявай, ама няма как да си купил нов Ситроен от дилъра на Пежо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ognyan #12 Отговорено 25 Юли, 2005 slus4o, ела на среща, качи се в някоя (поне двама-трима души ще ти дадат кръгче, мамка му, мен ме вербуваха за тази неделя, ама пък ще си направя кефа 500км) след това ако искаш се качи на ситроена, ама пак да кажа - ако искаш....И аз тъй мислех за поддръжката, ама вече не ми пука Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #13 Отговорено 25 Юли, 2005 (Редактирано) citroen saxo vts е доста добра количка, добре и стабилно стъпва на пътя, леко се управлява, добър волан с добро 'обяснение' на какво става по предните гумизадницата е стабилна, но не прекалено, леко се плъзга и задържа в driftне е никак зле колицата, малка fun колица за манияци на малки fun колицип.п. страшно наточени коли не е хубаво да се купуват, особено ако не знаеш от кого я купуваш и да му имаш доверие, че не и е изпил силиците, или да я е размазал някъде и да я е закрепил и излъскал колкото да я продадечовек ако си наточва колата, то не го прави, за да я продаде, доста луди пари влизат, без да имаш надежда да си ги върнеш - и такава кола да се продава, значи има причина! Редактирано 25 Юли, 2005 от Magnum Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Demon #14 Отговорено 25 Юли, 2005 п.п. страшно наточени коли не е хубаво да се купуват, особено ако не знаеш от кого я купуваш и да му имаш доверие, че не и е изпил силиците, или да я е размазал някъде и да я е закрепил и излъскал колкото да я продадечовек ако си наточва колата, то не го прави, за да я продаде, доста луди пари влизат, без да имаш надежда да си ги върнеш - и такава кола да се продава, значи има причина!Не винаги е така пич, аз си продадох CRX-а и бях набил пари за боядисване, джанти, гуми, халогени Hella оригинални, автомобила беше обслужен, чисто нов акомулатор на AcDelco и всекви екстри с иедия да си го карам. Но ми се наложи да си купя по-голяма кола, за това го продадох, а иначе автомобила нямаше забележки. Замислял съм се утре ако тръгна да продавам Сивика, че пак ще съм яко назад, ама ако не изпадне нещо ново и доста по-добро не бих го направил.Иначе имаш право за част от случайте, но не е винаги така. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #15 Отговорено 25 Юли, 2005 Не винаги е така пич, аз си продадох CRX-а и бях набил пари за боядисване, джанти, гуми, халогени Hella оригинални, автомобила беше обслужен, чисто нов акомулатор на AcDelco и всекви екстри с иедия да си го карам. Но ми се наложи да си купя по-голяма кола, за това го продадох, а иначе автомобила нямаше забележки. Замислял съм се утре ако тръгна да продавам Сивика, че пак ще съм яко назад, ама ако не изпадне нещо ново и доста по-добро не бих го направил.Иначе имаш право за част от случайте, но не е винаги така. колега това го знам, и точно защото го знам, ще препоръчам твоята кола на някой познат. тоест твоята кола лесно ще се продаде, а няма да тръгнеш по горубляне да я продаваш, нали добре поддържаните коли лесно се продават, и обикновено на познати. точно за това казах, че наточена кола от непознат не е добре да се купува. но винаги има изключения Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest sashko #16 Отговорено 26 Юли, 2005 Ще ти кажа аз колко пари и за кво съм дал за сивик-а ми Дискови спирчки , оригинали японски - 90 лв 2бр. ; лагер на главината , оригинален японски - 60 лв. ; маншони 4 чифта , всеки по - 12/14 лв ; бензинов филтър оригинален - 15-20 лв ; термостата оригинален от Бултрако - 60 лв ; маслен филтър -6-10 лв ; въздушен филтър - 18-20 лв ; ненормално приятни изживявания по улиците , пътищата , магистралите на България : БЕЗЦЕННО малко си намалил цените ... какво разбираш под дискови спирачки ... дисковете само ли? .... и откаде си ги взел че и мойте се гласят за смяна .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #17 Отговорено 26 Юли, 2005 (Редактирано) Ще ти кажа аз колко пари и за кво съм дал за сивик-а ми Дискови спирчки , оригинали японски - 90 лв 2бр. ; лагер на главината , оригинален японски - 60 лв. ; маншони 4 чифта , всеки по - 12/14 лв ; бензинов филтър оригинален - 15-20 лв ; термостата оригинален от Бултрако - 60 лв ; маслен филтър -6-10 лв ; въздушен филтър - 18-20 лв ; ненормално приятни изживявания по улиците , пътищата , магистралите на България : БЕЗЦЕННО малко си намалил цените ... какво разбираш под дискови спирачки ... дисковете само ли? .... и откаде си ги взел че и мойте се гласят за смяна .... Който търси намира И на кво съм намалил цените??? П.П.Да само дисковете Редактирано 26 Юли, 2005 от Tino Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest sashko #18 Отговорено 26 Юли, 2005 Ще ти кажа аз колко пари и за кво съм дал за сивик-а ми Дискови спирчки , оригинали японски - 90 лв 2бр. ; лагер на главината , оригинален японски - 60 лв. ; маншони 4 чифта , всеки по - 12/14 лв ; бензинов филтър оригинален - 15-20 лв ; термостата оригинален от Бултрако - 60 лв ; маслен филтър -6-10 лв ; въздушен филтър - 18-20 лв ; ненормално приятни изживявания по улиците , пътищата , магистралите на България : БЕЗЦЕННО малко си намалил цените ... какво разбираш под дискови спирачки ... дисковете само ли? .... и откаде си ги взел че и мойте се гласят за смяна .... Който търси намира И на кво съм намалил цените??? П.П.Да само дисковете Еми ако не си намалил цените ще се повторя откаде да си купя дискове за тези пари оригинални? От Бултрако ли? Ако не е оттам ми кажи откаде? Аз сменях лагер заден на главината който предполагам знаеш че се сменя заедно с главината на пета генерация и цифрата беше съвсем друга от твоята! Колкото до консумативите общо взето си прав. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #19 Отговорено 26 Юли, 2005 Ще ти кажа аз колко пари и за кво съм дал за сивик-а ми Дискови спирчки , оригинали японски - 90 лв 2бр. ; лагер на главината , оригинален японски - 60 лв. ; маншони 4 чифта , всеки по - 12/14 лв ; бензинов филтър оригинален - 15-20 лв ; термостата оригинален от Бултрако - 60 лв ; маслен филтър -6-10 лв ; въздушен филтър - 18-20 лв ; ненормално приятни изживявания по улиците , пътищата , магистралите на България : БЕЗЦЕННО малко си намалил цените ... какво разбираш под дискови спирачки ... дисковете само ли? .... и откаде си ги взел че и мойте се гласят за смяна .... Който търси намира И на кво съм намалил цените??? П.П.Да само дисковете Еми ако не си намалил цените ще се повторя откаде да си купя дискове за тези пари оригинални? От Бултрако ли? Ако не е оттам ми кажи откаде? Аз сменях лагер заден на главината който предполагам знаеш че се сменя заедно с главината на пета генерация и цифрата беше съвсем друга от твоята! Колкото до консумативите общо взето си прав. Nikicar е човека , има го във Форума , пиши му , но не знам дали ще има защото моите ги чакам А аз съм сменял преден десен лагер , който го окрих тука , оригинален на Koyo Не съм човек който ще се превъзнася Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове