Jump to content
Guest dancing_niki

За или Против

65 гласа

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Моля, впишете се или се регистрирайте, за да гласувате.

Recommended Posts

Guest dancing_niki

Какво ще кажете за все повечето автомобили с опушени или боядисани стопове, на които не се вижда дали светят през нощта, да не говориме за през деня, а като сложиме и слънце срещу стопа..... Та какво ще кажете за това? Разбрах че имало някакви спрейове, но дали са толкова ефективни колкото се говори?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZERO

лошо няма, като липсват пари за черни стопове това е добър изход :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iVo_BMW
Отговорено (Редактирано)

Против съм защото е грозно :) и защото през ноща може да се блъснеш ако колата пред тебе е с черни стопове. :cool:

Редактирано от iVo_BMW

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ShEfA

Срещу опушените да, но срещу черните не. Един член на клуба има черни стопове, и съвсем ясно се виждат от голямо разстояние! А опушените вече са различно, стоят грозно. А на черна кола, черни стопове според мен са си eXtra!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest buddi5
Отговорено (Редактирано)

вси4ко е индивидуално виждал сам коли на които стои супер и ме кефят , стига да са направени като хората и да се виждат та да не станат кофти слу4ки

Редактирано от buddi5

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dancing_niki

нека вкарам само някое и друго пояснение, не съм се изказал правилно, дали стопа ще е опушен или боядисан, въпроса е дали се вижда дали свети или не, няма значение дали отива или не, ако отива, а не свети, какво правиме аджеба, прескочи кобила или.... :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg

Значи колеги според мен е сторго индивидуално дали ще седят добре или не.По принцип не сам против но го има момента кадето хората си купуват не тъй наречения "Trasperant Spray" а чиста боя и я мешат с разредител за да не е плътна и за да се опитат да постигнат огледалния ефект кадето от едната страна не се прозира а от другата си е ОК.За мен това е глупаво след като доколкото си спомням хубав "Trasperant Spray" стуваше около 15 лв или нещо такова и ефекта си е почти 100% същия като на опушени стопове и това го знам от личен опит тъй като си го направих на предишната кола.Сега единствените минуси (2) са че не е като да си го купиш на готово и другото е че трябва да си купиш 2 спрея защото трябват около 2-3 раце на фар за да стане наистина добре ...Та като цяло приемам такъв вид фарове стига да са направени добре. :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Та като цяло приемам такъв вид фарове стига да са направени добре. ;)

и да са сменени крушките на фарове/стопове/габарити/фар за мъгла със съответно по-силни. които обаче няма от къде да се вземат, понеже всички крушки са по стандарт ... sux!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stass

аз съм АБСОЛЮТНО ПРОТИВ подобни изгъзици ! Не само че са грозни ами са и опасни ! Преди години смазах Ситроена на брат ми и едно Поло, точно защото идиота пред мен бе с такива стопове ! карахме на магистралата срещу слънцето, глупака му с глупак видя полицаи и скочи на спирачката а аз дори не видях че са му светнали стоповете ! В резултат на това ситроена остана без предница а полото с 4 човека в него се озова в канавката ! Толкова от мен по въпроса !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest koki

И аз съм против.Собствената и на другите сигурност трябва да са на първо място а не гъзарията

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

По принцип не сам против но го има момента кадето хората си купуват не тъй наречения "Trasperant Spray"За мен това е глупаво след като доколкото си спомням хубав "Trasperant Spray" стуваше около 15 лв или нещо такова и ефекта си е почти 100% същия като на опушени стопове и това го знам от личен опит тъй като си го направих на предишната кола.

Ами аз в петък си купих такъв спрей. Черен. Исках леко да потъмня само задните мигачи и белите светлини за каране назад. Добре, че първо пробвах на едно шише. Много черно ми се видя. Вярно прозираше. Вярно лъскаше (а не матово като повечето коли). Но засега ще се въздържа да си ги боядисам така. Ако някой иска мога да му го продам за 7лв и ще приложа фактурата, дето пише че съм си го купил за 12лв.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sashko

Не мога да разбера какво ви пречат опушените стопове... еи ги на мойте мисля че дори малките габаритчета на сивика се виждат первектно ...

Публикувано изображение

предварително се извинявам за голямата снимка .. нямам друга :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest koki

Я направи една снимка и през деня :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sashko

Я направи една снимка и през деня :P

Нямаш проблем ... до няколко дни я имаш! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stass

Я направи една снимка и през деня :)

Нямаш проблем ... до няколко дни я имаш! ;)
Сашко, може и да има значение колко са потъмнени стоповете, но определено не се виждат ясно, като при оригиналните ! Аз може и да съм имал невероятния анти-късмет да карам сутрин рано срещу слънцето, но изобщо АМА ИЗОБЩО не видях че на този пред мен му светнаха стоповете и съвсем директно, с крак върху газта си влязах в багажника му !Добре че никои не пострада сериозно !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

аз съм за :( за мен е красиво и се вижда добре :( стига да е направено професонално :(:(:(:(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Сашко, може и да има значение колко са потъмнени стоповете, но определено не се виждат ясно, като при оригиналните ! Аз може и да съм имал невероятния анти-късмет да карам сутрин рано срещу слънцето, но изобщо АМА ИЗОБЩО  не видях че на този пред мен му светнаха стоповете  и съвсем директно, с крак върху газта си влязах в багажника му !Добре че никои не пострада сериозно !

Стасе, напълно съм съгласен с теб. Аз имах подобен случай, карах си една вечер по Околовръстното и валеше дъжд и в един момент пред мен изкочи една шкода! :( Хора, казвам ви едвам спрях, нямах никаква подготовка в тази ситуация, просто всичко беше въпрос на качеството на спирачната ми система и в ръцете на КЪСМЕТА. Проблема беше, че тоя с шкодата си беше замъглил стоповете и на дъжд (намалена видимост) почти не се виждаха. Караш си и пред теб почти спрял автомобил! :( Така се ядосах, че ми идваше да сляза да се разправям с въпросния "умник", но после си казах "Да си троши главата, негова си работа." :( За това гласувах и против опушените стопове забележете, че те вече почти и не се срещат, докато преди години всяко такси ги беше опушило добре с черния шпрей. Хората са си измислили кристални стопове и какво ли не за тунинг маняци, които даже реагират по-бързо от нормален стоп, както и са по-ярки и се забелязват от по-далече.Моят съвет е да се ориентираш към този вид стопове по-скоро, защото в другия случай през деня на снимка колата ти ще изглежда по-добре, но застрашаваш сигурността на себе си и на околните. Аз не бих го направил, но ти си решаваш в крайна сметка :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dancing_niki

Моят съвет е да се ориентираш към този вид стопове по-скоро,...

а бе Demon-е, ма вярно си е така, което ме навежда на мисълта, че е по-добре Илиенци фешън стопове, отколкото....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest darcosi

ето едни снимки на Sashko че не може да ги качи :(

снимките са на светло

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Мисля добре се вижда поне на светло.Яко е :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest koki

Добре е , радвам се че колегата се е постарал не само да изглежда добре но и да се вижда.Браво :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...