Guest Demon #1 Публикувано 22 Юли, 2005 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ShEfA #2 Отговорено 22 Юли, 2005 Не е истина... Искрено се надявам да не стана такъв шофьор! А пък и то аз съм сигурен, че за 75% от такива случаи са виновни жени * Да се самопоздравя за първото си мнение в този форум! На скоро един друг потребител на форума ме запали с неговия Civic, и сега тази марка ми е любима! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iVo_BMW #3 Отговорено 22 Юли, 2005 (Редактирано) Егати шофьорите има малееее. Редактирано 22 Юли, 2005 от iVo_BMW Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Demon #4 Отговорено 22 Юли, 2005 Не е истина... Искрено се надявам да не стана такъв шофьор! А пък и то аз съм сигурен, че за 75% от такива случаи са виновни жени * Да се самопоздравя за първото си мнение в този форум! На скоро един друг потребител на форума ме запали с неговия Civic, и сега тази марка ми е любима! Добре дошъл Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове