Jump to content
manniakk

Редакция на заглавие

Recommended Posts

Възможно ли е да се отключи опцията в позволения интервал от 20мин да можем да си редактираме и заглавията на темите....?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Покрай въпроса на колегата искам да попитам нещо друго(за да не пускам нова тема) , възможно ли е създателя на темата да си има контрол не само над редакцията на заглавието на темата ами и над първия пост на темата , като пример , някой прави проект и почва всичко бавно и с времето продължава да поства ли поства и за да не е пръснато всичко навсякъде из 19283 страници ХВАЛБИ , да може човека да си вмъкне всичко в първия пост .... в това отношение на хонда-теч и хонда-суап и въобще повечето чуждестранни форуми много им се радвам. Мерси и пак се извинявам за намесата в темата на колегата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Този интервал е за редакция на правописни грешки! Редакция на мнението само от модератор!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Знам че е много лошо да оспорвам решението на Админите, но да знаете че не го правя с цел да си навлека гнева ви а точно обратното! След като днес прочетох новите правила а именно точка 6 която гласи цитирам: "Тема за даден продукт независимо дали се продава, купува или заменя може да бъде повдигана само по един път за една седмица /7 дни = 168 часа/ "(аз на времето предложех нещо такова ТЕМА, но тогава не се прие. Ето че времената се менят :) ) мисля си дали наитина не е по добре да има един бутон Edit чрез който да може да се въвежда допълнителна имформация към продажбата! Това се отнася предимно за продажбата на коли. Защото как ще се разграничава кое е UP (повдигане)! Ако някой в темата ти зададе въпрос ще може ли да му се отговаря или и за това трябва да се чака една седмица! А точно от там идва и проблема. Представете си "Потребител 1" пуска обява за кола, но понеже не може да я ъп-ва се обажда на "потребител 2" и му казва: питай ме в темата за разхода на колата ми примерно! Следва пост от "потребител 2" и съответно отговор от "Потребител 1" е да де ама това може да се повтаря през ден с "Потребител 3", "Потребител 4" и т.н. и така темата постоянно се повдига, в такъв момент какво се прави? А ако иска корекция на цената, както винаги се получава.... всеки се пробва първо на висока цена а после сваля цената ... пост с нова цена ъп ли е... а нови снимки ако трябва да се кават или има проямна на телафонния номер??? А ако има "едит" може всяка допълнителна информация да се слага в първия или втория пост! Другото ми предложение е да има и "Изтриване" на мнението ако след него няма мнение на друг потребител! По този начин всеки който иска да си ъп-не тема която преди това е ъп-вал може просто да си изтрие последния пост и да напише нов! Така хем темата чиста хем е ъп-ната!Използвах стара тема на колегата manniakk защото до голяма степен предложенията ни се препокриват!Още веднъж повтарям това е само предложение а не критика! НЕ искам да бъда разбран погрешно!

Редактирано от ManiaK

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нормално ли ви се струва в раздел "купува" да се повдига темата веднъж седмично? На мен не. Ако някой е на зор какво да прави, да тича до Бултрако ли? В случая аз имам нужда от едно тъпо каре, и какво правим? Чакам да мине седмица и през това време обяснявам на детето си, че не мога да го закарам или взема навреме от градина, защото съм зависим от бакшишите? Много умно, няма що. Или по добре да му обясня правилата на форума, в който си съдействаме? Е, така вече ще ме разбере със сигурност и всичко ще е наред...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

А да се ъпва три пътни на ден? В "Купува части/аксесоари" има средно развитие на 8 до 10 теми на ден. Като махнеш от тях коментарите, които са чист спам и по новите правила са абсолютно забранени остават 3-5 теми което за седмица прави не повече от 40 теми! Правилата са тези и влизат в сила от 20 април 2009 година.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

никой ен твърди, че правилата са перфектни - анекс ще има на даден етап, просто защото не можем да предвидим 100% какъв ще е статистичекия ефект от тоя ни решения, но това не означава, че правилата трябва директно да се оспорват ..конкретно в купува , хората не пишат толкова много че да се налага качване на 3 часа за да ти е отгоре темата , което значи че темата ти ще стои достатъчно дълго там под ъпване се разбира всяко действие , което е свързано със повдигане на темата и не е свързано с предоставяне на допълнителна информация !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

още повече когато темите не се ъпват през 5 часа в който и да е раздел, тогава вашата няма да потъне толкоз бързо...просто и логично.

Редактирано от uBaHoB

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...