Jump to content
Guest gkb

Място на срещата

Recommended Posts

Guest gkb

От както затвориха полигона в студентски град, мисля че няма хубав полигон на който да правим срещите.Този на който се събираме ми се струва прекалено малък и много на слънце, а все пак идват топлите дни ;)има едно предложение което е добре да обсъдим и то бързо ;))можем да си правим срещите на полигона в панчарево - там където беше картинг пистата ;)така да се каже има вариянт целия да е за настам има сянка, наблизо е реката и водопада, полигона е с перфектен асфалт и няма дупкиоколо него има дървета и трева - може и барбекю да спретнем ;))) а и кръчми колкото искате ;)мястото е много добро според мен след последната среща го посетихме и оценихме както подобава ;))въпроса ми е - съгласни ли сте на този вариант ? и да си кажете мнението ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Нямам против да сме където и да било и мисля че ще е добра идеа да пробваме този полигон.Иначе... където прецени мнозинството, но аз лично съм ЗА тази среща да я направим там и да решим след това дали става или не.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest uaalex80

Let`s do it !!!;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Аз мисля, че новият ни паркинг си е напълно достатъчен за целта, не съм забелязал последните пъти да не можем да се съберем. А и си е на две крачки от старото място, което пък всички знаят. Дори някой да се обърка, може да ни види с просто око. А Панчарево е на майната си.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

Реално останаха още две срещи на жега - юли и август. Все някак ще го преживеем. На мен също ми харесва сегашното място. А и с оглед на строежа непосредствено до паркинга си мисля, че един ден и от там ще ни отсвирят. Така че да му се радваме на местенцето докато можем ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gkb

ето снимки на полигона

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

ето снимки на полигона

убеди ме!иначе подкрепям виктор

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ShEfA

ето снимки на полигона

И на мен ми харесва /макар да няма да го ползвам пряко, само ще гледам/. Пуснал съм проучване за полигони в и около София, и като имам информация при първа възможност ще постна тук!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Преди доста лета бях на 1 среща на БМВ форума точно на този полигон. По мое мнение и тяхтно не се получи добре. Прекалено е откъснато от цивилизацията, голям пек е и няма дори къде да седнеш или да си измиеш ръцете.Мене лично не ме кефи идеята.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest uaalex80

Kajete molia kade i koga shte e sledvashta sreshta za novodoshlite v kluba !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ShEfA
Отговорено (Редактирано)

Преди секунда ми доставиха информацията за това къде има полигони. Питах за качествени и големи полигони, да се надявам че и това са ми предоставили. Значи единия е в Слатина, на зала Фестивална. Пространството било надеждно и удобно, какво и нямало дупки. /Не е проверено, ако някой може да провери/ Ето и карта на областта, но аз лично никъде не виждам полигон... КартаИ в интерес на истината, като добър ми посочиха "В панчарево, преди банята в дясно" :cool: Явно става за един и същ полигон, а? Ако някой може да провери как стоят нещата с този полигон в Слатина, ще е добре според мен!

Редактирано от ShEfA

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Разкопан е целият, слагат някакви тръби, има огромни трапове. Оня ден бях там.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ShEfA

Разкопан е целият, слагат някакви тръби, има огромни трапове. Оня ден бях там.

Жалко... :cool: Ами явно остава варианта за Панчарево. Важното е да се състои, въпроса е кога се очаква?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Утре има и Ф1 така, че ако се ходи до панчарево надали ще дойда или ще присъствам за малко.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

следващата софийска среща е на 31-ви. ( последната неделя на месеца)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ShEfA

Е-е-е-е, много лошо съм прецакан! На 29-ти заминавам, и ще изпусна срещата! :cool: Е, дано за следващата да съм си тук. Приятно изкарване! И да снимате, ей!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Е-е-е-е, много лошо съм прецакан! На 29-ти заминавам, и ще изпусна срещата! :cool: Е, дано за следващата да съм си тук. Приятно изкарване! И да снимате, ей!
хайде утре по това време среща? много хора отпрашваме към морето другата седмица?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest uaalex80

a viv kolko chasa se sibirate , viv kolko zapochva ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HONDA

сигурно ли е че се събираме в панчерево на полигона от 13:00 ????

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bellinda
Отговорено (Редактирано)

на фестивална не е полигон а паркинг и там си почиват сотаджийте и куките от първо районно на сянка има и ресторант в залата и всяка неделя има сватба а разкопките са наистина яки.

Редактирано от bellinda

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

аз съм за старото място :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...