Guest gkb #1 Публикувано 21 Юли, 2005 От както затвориха полигона в студентски град, мисля че няма хубав полигон на който да правим срещите.Този на който се събираме ми се струва прекалено малък и много на слънце, а все пак идват топлите дни има едно предложение което е добре да обсъдим и то бързо )можем да си правим срещите на полигона в панчарево - там където беше картинг пистата така да се каже има вариянт целия да е за настам има сянка, наблизо е реката и водопада, полигона е с перфектен асфалт и няма дупкиоколо него има дървета и трева - може и барбекю да спретнем )) а и кръчми колкото искате мястото е много добро според мен след последната среща го посетихме и оценихме както подобава )въпроса ми е - съгласни ли сте на този вариант ? и да си кажете мнението Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #2 Отговорено 21 Юли, 2005 Нямам против да сме където и да било и мисля че ще е добра идеа да пробваме този полигон.Иначе... където прецени мнозинството, но аз лично съм ЗА тази среща да я направим там и да решим след това дали става или не. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest uaalex80 #3 Отговорено 21 Юли, 2005 Let`s do it Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #4 Отговорено 22 Юли, 2005 Аз мисля, че новият ни паркинг си е напълно достатъчен за целта, не съм забелязал последните пъти да не можем да се съберем. А и си е на две крачки от старото място, което пък всички знаят. Дори някой да се обърка, може да ни види с просто око. А Панчарево е на майната си. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z #5 Отговорено 22 Юли, 2005 Реално останаха още две срещи на жега - юли и август. Все някак ще го преживеем. На мен също ми харесва сегашното място. А и с оглед на строежа непосредствено до паркинга си мисля, че един ден и от там ще ни отсвирят. Така че да му се радваме на местенцето докато можем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gkb #6 Отговорено 22 Юли, 2005 ето снимки на полигона Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #7 Отговорено 22 Юли, 2005 ето снимки на полигона убеди ме!иначе подкрепям виктор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ShEfA #8 Отговорено 22 Юли, 2005 ето снимки на полигона И на мен ми харесва /макар да няма да го ползвам пряко, само ще гледам/. Пуснал съм проучване за полигони в и около София, и като имам информация при първа възможност ще постна тук! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf #9 Отговорено 22 Юли, 2005 Преди доста лета бях на 1 среща на БМВ форума точно на този полигон. По мое мнение и тяхтно не се получи добре. Прекалено е откъснато от цивилизацията, голям пек е и няма дори къде да седнеш или да си измиеш ръцете.Мене лично не ме кефи идеята. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest uaalex80 #10 Отговорено 22 Юли, 2005 Kajete molia kade i koga shte e sledvashta sreshta za novodoshlite v kluba ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ShEfA #11 Отговорено 22 Юли, 2005 (Редактирано) Преди секунда ми доставиха информацията за това къде има полигони. Питах за качествени и големи полигони, да се надявам че и това са ми предоставили. Значи единия е в Слатина, на зала Фестивална. Пространството било надеждно и удобно, какво и нямало дупки. /Не е проверено, ако някой може да провери/ Ето и карта на областта, но аз лично никъде не виждам полигон... КартаИ в интерес на истината, като добър ми посочиха "В панчарево, преди банята в дясно" Явно става за един и същ полигон, а? Ако някой може да провери как стоят нещата с този полигон в Слатина, ще е добре според мен! Редактирано 22 Юли, 2005 от ShEfA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #12 Отговорено 22 Юли, 2005 Разкопан е целият, слагат някакви тръби, има огромни трапове. Оня ден бях там. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ShEfA #13 Отговорено 22 Юли, 2005 Разкопан е целият, слагат някакви тръби, има огромни трапове. Оня ден бях там. Жалко... Ами явно остава варианта за Панчарево. Важното е да се състои, въпроса е кога се очаква? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf #14 Отговорено 23 Юли, 2005 Утре има и Ф1 така, че ако се ходи до панчарево надали ще дойда или ще присъствам за малко. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #15 Отговорено 23 Юли, 2005 следващата софийска среща е на 31-ви. ( последната неделя на месеца) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ShEfA #16 Отговорено 23 Юли, 2005 следващата софийска среща е на 31-ви. ( последната неделя на месеца) Е-е-е-е, много лошо съм прецакан! На 29-ти заминавам, и ще изпусна срещата! Е, дано за следващата да съм си тук. Приятно изкарване! И да снимате, ей! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #17 Отговорено 23 Юли, 2005 следващата софийска среща е на 31-ви. ( последната неделя на месеца)Е-е-е-е, много лошо съм прецакан! На 29-ти заминавам, и ще изпусна срещата! Е, дано за следващата да съм си тук. Приятно изкарване! И да снимате, ей! хайде утре по това време среща? много хора отпрашваме към морето другата седмица? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest uaalex80 #18 Отговорено 23 Юли, 2005 a viv kolko chasa se sibirate , viv kolko zapochva ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #19 Отговорено 25 Юли, 2005 13:00 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest HONDA #20 Отговорено 25 Юли, 2005 сигурно ли е че се събираме в панчерево на полигона от 13:00 ???? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest bellinda #21 Отговорено 26 Юли, 2005 (Редактирано) на фестивална не е полигон а паркинг и там си почиват сотаджийте и куките от първо районно на сянка има и ресторант в залата и всяка неделя има сватба а разкопките са наистина яки. Редактирано 26 Юли, 2005 от bellinda Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #22 Отговорено 26 Юли, 2005 аз съм за старото място Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове