ivaivalito 8 #1 Публикувано 24 Декември, 2008 Когато е студена колата нещо на ниски обороти я няма никаква ,Някаква добавка за чистене на инжектори да ми препоръчате ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #2 Отговорено 24 Декември, 2008 редекс мисля че беше червен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pit 1 #3 Отговорено 24 Декември, 2008 аз пробвах ликимоли и съм доволенно доста хора хвалят редекса Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wladko 0 #4 Отговорено 24 Декември, 2008 С добавки няма смисал , смъквай инжекторите и ги занеси да ги изчистятат на ултра звук ... там ако не стане , значи няма да ги бъде ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mi6ankin 8 #5 Отговорено 26 Декември, 2008 нито добавки слагай нито инжекторите сваляй.Направих описаната процедура и накрая си купих от един колега целият моно блок защото расипаха мойте Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове