Guest MIYAMOTO #1 Публикувано 21 Юли, 2005 Честито да им е.Нека са живи,здрави и много щастливи.От мен колеги имате по един NSX като пожелание И да внимавате с алкохола п.п:Това с по 3-ма рожденници на ден става нещо като обичай. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest group4dam #2 Отговорено 21 Юли, 2005 Дааа доста алкохол ще се разлее днес --- да сте здрави и Вие и Хондите Ви Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #3 Отговорено 21 Юли, 2005 Айде да ни е жив и здрав сто-и-четиресе, че и другите покрай него. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #4 Отговорено 21 Юли, 2005 и на Иво-Прелюд, малко на патерици, честито и от мен!Честитки на всички, да сте живи и здрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Demon #5 Отговорено 21 Юли, 2005 Честито и всичко най-хубаво в бъдеще и много здраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest i4o #6 Отговорено 21 Юли, 2005 мерси за пожеланията!и много и на другите рожденници и умната за да няма Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ñ�нчо #7 Отговорено 21 Юли, 2005 Честито да им е.Нека са живи,здрави и много щастливи.От мен колеги имате по един NSX като пожелание И да внимавате с алкохола п.п:Това с по 3-ма рожденници на ден става нещо като обичай.Ама днес сме четирима Айде наздраве....... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest icho #8 Отговорено 22 Юли, 2005 И аз много благодаря!И вие да сте живи и здрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rebel #9 Отговорено 22 Юли, 2005 Честито и от мен! Всичко най-хубаво Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest V-tec #10 Отговорено 22 Юли, 2005 Ч.Р.Д Да сте живи и здрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове