Jump to content
latin

италиански газови инжекциони

Recommended Posts

чисто нови без бутилка и тръбичките до нея всичко останало си го имамного изгодно :) ограничен бройза запитвания 0878149775 или на лични

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

само да вмакна че има и за 6 цилиндъра

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хайде на коледните подаръци газов инжекцион за 500 лвостанаха още 2 броя

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

все още има две уредби bardolini за по 500 лв парчето със абсолютно всичко за монтажа без бутилката с трабиките до неялна кутията има honda.http://www.bsm-bg.com/getimg.php?id=214

Редактирано от latin

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

остана само една в наличност някой друг да иска подарък за нова година :offtopic:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

е всичко си има край вчера замина и последната уредба но за тези които прекалено много са се чудили или са нямали вазможност да си вземат мога да кажа че ще има още след 15 01 а до тогава някой ако иска трябва да ми каже два дни предварително но говорим за еденични бройкиза повече уредби отстъпки но след 15 01за да испреваря с въпросите тези които ще се обадят само за инфо мога да кажа че всичко е както трябва да бъде не са менте(газаджиите така казват) с всичко си е запечатано в кутия(даже има празна гаранция и книжка вътре) и стават само за пълен инжекцион и не са с турски испарителижелателно е да ме тарсите на телефона защото нямам вазможност да следя форума всеки дена номера е 0878149775

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

bardolini не са менте аз карам вече около 20к и съм доволен добре се движи колата не като не бенз обаче за 8.20 100 км при днешната цена си е направо супер успех

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а може и като на бензин да върви че и повече

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

НЕВАЛИДНА!!!

моля да истриете темата НЕВАЛИДНА

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...