Guest iVo_BMW #1 Публикувано 20 Юли, 2005 Кажете какво значи Aero Deck. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z #2 Отговорено 20 Юли, 2005 Доколкото знам в недалечното минало това е било обобщеното име за модификациите на Хонда тип "комби". При настоящите модели "Aerodeck" е заменено от "Tourer". Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin #3 Отговорено 20 Юли, 2005 Доколкото знам в недалечното минало това е било обобщеното име за модификациите на Хонда тип "комби". При настоящите модели "Aerodeck" е заменено от "Tourer". Не е точно комби. Това е означението за моделите с 3 врати, чиито задници напомнят тези на комбитата; или с други думи - комби с 3 врати Това например е '85 Accord Aerodeck: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z #4 Отговорено 20 Юли, 2005 Доколкото знам в недалечното минало това е било обобщеното име за модификациите на Хонда тип "комби". При настоящите модели "Aerodeck" е заменено от "Tourer". Не е точно комби. Това е означението за моделите с 3 врати, чиито задници напомнят тези на комбитата; или с други думи - комби с 3 врати Ако искаш да се надснимаме така да бъде. Едно изключение да има и ти се хвана за думата. Я виж тези хубавици: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin #5 Отговорено 20 Юли, 2005 Доколкото знам в недалечното минало това е било обобщеното име за модификациите на Хонда тип "комби". При настоящите модели "Aerodeck" е заменено от "Tourer". Не е точно комби. Това е означението за моделите с 3 врати, чиито задници напомнят тези на комбитата; или с други думи - комби с 3 врати Ако искаш да се надснимаме така да бъде. Едно изключение да има и ти се хвана за думата ... Комби-версията на английския Сивик и на американския/канадския Акорд също носят името "Aerodeck" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda #6 Отговорено 20 Юли, 2005 Както си го каза "Honda-Z" - Aerodeck е някогашно (поостаряло вече) наименование на Хонда за автомобил тип "Комби". Подобни наименования на Хонда за автомобили хонда е имало също - Wagon и Tourer, други производители като БМВ пък комбитата ги наименуват "Тоuring", Ауди пък "Avant" и т.н. TheDevilTwin - снимката която си показал е на Accord 3-а генерация АЕRODECK, което се води ТРИ врато КОМБИ, колкото и налудничево да звучи Това е един... много странен и буквално казано УНИКАЛЕН автомобил като замисъл - нито е хечбек (най-вече на такова си изглежда всъщност де), нито е Комби, но си го водят като Комби и това е обяснението. По същия начин както е модела HR-V - нито е лек автомобил, нито е SUV, пък каму ли офф роудър или сериозен всъдеход - нещо средно и извратено... PS: Акорд 3-а генерация е имало версия както Aerodeck (от снимката) което се води Комби, така е имало модел с ТРИ врати хечбек , което е МНОГО РЯДЪК и слаборазпространен модел, предлаган САМО за САЩ ! Аз съм виждал ЕДИН ЕДИНСТВЕН (намираше се във Враца до преди няколко месеца) такъв хечбек и може би това си беше единствената такава кола в България - била вкарана от САЩ на НЕбезизвестанат РС фирма "Арт Компютърс", която кола дори е била някогашна собственост на съклубаря ни fast Уви тази кола претърпя ПТП преди 6 - 7 години и така стоя (на парчета), допреди по-малко от година, когато вече се даде за вторични... До няколко дни ще покажа снимка на въпросния модел да видите за какво говоря - такава кола съм сигурен че и в нета НЕ сте срещали Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #7 Отговорено 20 Юли, 2005 Големият телевизор е може би най-любимата ми хонда за всички времена. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #8 Отговорено 21 Юли, 2005 Големият телевизор е може би най-любимата ми хонда за всички времена. trinitron rulz!между другото тази концепция е английска, shooting break му викат, и англичаните много я тачат! Комби с 2(3) врати. Повече от 2/3 от тринитроните за износ са били с десен волан! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda #9 Отговорено 21 Юли, 2005 Ето и модела за който писах - Accord 3-a gen. 3 врати Хечбек Модел произвеждан в Япония, предлаган САМО за пазара на САЩ ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest group4dam #10 Отговорено 21 Юли, 2005 Хамериканката е много яка !!! !Мяза малко на старата Селика и Супра Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda #11 Отговорено 21 Юли, 2005 Хамериканката е много яка !!! !Мяза малко на старата Селика и Супра На Тебе вече само Тойоти ти се въртят в главата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin #12 Отговорено 21 Юли, 2005 (Редактирано) Ето и модела за който писах - Accord 3-a gen. 3 врати Хечбек Модел произвеждан в Япония, предлаган САМО за пазара на САЩ !Виждал съм го това нещо из нета Само дето не ми мяза нито на Celica, нито на Supra, а на Corolla AE86 (точно този модел ми е слабост ), ама нейсе ...Между другото, този вариант ми допада много повече, отколкото Aerodeck-а, само че в Япония явно не са помислили и за нас - европейците Редактирано 21 Юли, 2005 от TheDevilTwin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iVo_BMW #13 Отговорено 21 Юли, 2005 Благодаря на всички за интересното разяснение. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest group4dam #14 Отговорено 22 Юли, 2005 Хамериканката е много яка !!! !Мяза малко на старата Селика и Супра Абе ти ако имаш път към Варна ми звънни да ти я дам да се разходиш с нея да получиш душевен оргазъм Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове