Jump to content
Guest iVo_BMW

Aero Deck

Recommended Posts

Guest iVo_BMW

Кажете какво значи Aero Deck. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

Доколкото знам в недалечното минало това е било обобщеното име за модификациите на Хонда тип "комби". При настоящите модели "Aerodeck" е заменено от "Tourer".

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin

Доколкото знам в недалечното минало това е било обобщеното име за модификациите на Хонда тип "комби".

При настоящите модели "Aerodeck" е заменено от "Tourer".

Не е точно комби. Това е означението за моделите с 3 врати, чиито задници напомнят тези на комбитата; или с други думи - комби с 3 врати ;)

Това например е '85 Accord Aerodeck:

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

Доколкото знам в недалечното минало това е било обобщеното име за модификациите на Хонда тип "комби".

Не е точно комби. Това е означението за моделите с 3 врати, чиито задници напомнят тези на комбитата; или с други думи - комби с 3 врати ;)
;) Ако искаш да се надснимаме така да бъде. Едно изключение да има и ти се хвана за думата. Я виж тези хубавици:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin

;) Ако искаш да се надснимаме така да бъде. Едно изключение да има и ти се хвана за думата ...
Комби-версията на английския Сивик и на американския/канадския Акорд също носят името "Aerodeck" ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

Както си го каза "Honda-Z" - Aerodeck е някогашно (поостаряло вече) наименование на Хонда за автомобил тип "Комби". Подобни наименования на Хонда за автомобили хонда е имало също - Wagon и Tourer, други производители като БМВ пък комбитата ги наименуват "Тоuring", Ауди пък "Avant" и т.н.

TheDevilTwin - снимката която си показал е на Accord 3-а генерация АЕRODECK, което се води ТРИ врато КОМБИ, колкото и налудничево да звучи ;) Това е един... много странен и буквално казано УНИКАЛЕН автомобил като замисъл - нито е хечбек (най-вече на такова си изглежда всъщност де), нито е Комби, но си го водят като Комби и това е обяснението. По същия начин както е модела HR-V - нито е лек автомобил, нито е SUV, пък каму ли офф роудър или сериозен всъдеход - нещо средно и извратено... ;)

PS: Акорд 3-а генерация е имало версия както Aerodeck (от снимката) което се води Комби, така е имало модел с ТРИ врати хечбек ;) , което е МНОГО РЯДЪК и слаборазпространен модел, предлаган САМО за САЩ ! Аз съм виждал ЕДИН ЕДИНСТВЕН (намираше се във Враца до преди няколко месеца) такъв хечбек и може би това си беше единствената такава кола в България - била вкарана от САЩ на НЕбезизвестанат РС фирма "Арт Компютърс", която кола дори е била някогашна собственост на съклубаря ни fast ;)

Уви тази кола претърпя ПТП преди 6 - 7 години и така стоя (на парчета), допреди по-малко от година, когато вече се даде за вторични...

До няколко дни ще покажа снимка на въпросния модел да видите за какво говоря - такава кола съм сигурен че и в нета НЕ сте срещали ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Големият телевизор е може би най-любимата ми хонда за всички времена.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Големият телевизор е може би най-любимата ми хонда за всички времена.

trinitron rulz!между другото тази концепция е английска, shooting break му викат, и англичаните много я тачат! Комби с 2(3) врати. Повече от 2/3 от тринитроните за износ са били с десен волан!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

Ето и модела за който писах - Accord 3-a gen. 3 врати Хечбек !!! Модел произвеждан в Япония, предлаган САМО за пазара на САЩ !

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

post-9-1121943360_thumb.jpg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

Хамериканката е много яка !!! !!! !!!!Мяза малко на старата Селика и Супра

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

На Тебе вече само Тойоти ти се въртят в главата ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin
Отговорено (Редактирано)

Ето и модела за който писах - Accord 3-a gen. 3 врати Хечбек !!! Модел произвеждан в Япония, предлаган САМО за пазара на САЩ !

Виждал съм го това нещо из нета ;) Само дето не ми мяза нито на Celica, нито на Supra, а на Corolla AE86 (точно този модел ми е слабост ;) ), ама нейсе ;) ...Между другото, този вариант ми допада много повече, отколкото Aerodeck-а, само че в Япония явно не са помислили и за нас - европейците ;) Редактирано от TheDevilTwin

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iVo_BMW

Благодаря на всички за интересното разяснение. ;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

Абе ти ако имаш път към Варна ми звънни да ти я дам да се разходиш с нея да получиш душевен оргазъм ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...