_Del_Sol_ 0 #1 Публикувано 18 Декември, 2008 Насочете ме при кого да отида,по въэможност във Варна.На del sol-чето ел.тавана не работи.Имаше надежда повредата да е малка,но се окаэа по сложно.Преди,когато я купих,само двете лостчета не искаха да иэвършат своята эадачка(да поемат тавана и да се приберат и обратното движение също).В момента тотално нищо не иска да направи,цялата система се скапа,има само едно тъпо пищене на някакъв датчик эа тавана.Някой може ли да помогне или да ме насочи към диагностик.Може компютъра эа тавана да си е иэпял песента.Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #2 Отговорено 18 Декември, 2008 карам кабрио с ел.гюрук и си мисля,че може и при теб да е подобен принципа.Та някаде от зад в багажника трябва да имаш хидравлика в която може би трябва да се долее масло.Свали си корите отзад и гледай няма как да я объркаш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
_Del_Sol_ 0 #3 Отговорено 19 Декември, 2008 Лошото колега е че всичко се управлява с електромоторчета,червячни предавки,жила и малко електроника.Няма хидравлика. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове