Jump to content
Guest Patrik

мирише на бензин

Recommended Posts

Guest Patrik

имам някви спомени че имаше такава тема ама неможах да я открия сори ако се повтарямТа... кажете симптомите мирише в купето на бензин неизгорял при отворен прозорец ( при затворен май не мирише ама не е потвърдено ) на каква диагноза ви блъска и от каде да започна да я проверявам или пък да я тествам за да локализирам проблема ?мерси предварителноПС. колата не е хонда и е пълна инжекция

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Аз имам същия проблем , но и със затворен прозорец :) И се случва само като я изрежа ;) Става въпрос за сивик Телевизор :drunk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

при мен смърдеше яко щото ми течеше бензин по блока.... беше кофти сложен маркуч за бензина.Преди ден-два ми изби регулатора ( щото го бях сложил по най-безумния начин)Проверете дали докато работи двигателя на място смърди около двигателя.На топъл двигател най-много се усеща щото се изпарява бързо, но пък по-трудно се вижда как тече... по същата причина.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Patrik

абе там е проблема че не мога да намеря закономерност все още. колата е на майка ми и аз сега я карам докато купя нова.със сигурност около двигателя не мирише или поне не постоянно - става въпрос докато работи де :drunk: пък и не мога да разбера от каде идва миризмата пробвах чрез вентилатора и въздуховодите дали не вкарва от там ама не.. другото което си помислих е от капачката за резервоара ама си е там тапата макар че нещо са преебали на някоя бензиностация една клапа имаше навремето сега я няма- на 10 см. от капачката седеше. ама не вярвам да е от това

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest REDPOWER

Много познато значи 2-варианта който съм отстранявал на 2-та сивика.1.Изгнил бензинопровод от резервоара към двигателя миришеше точно на суров бензин при отворен прозорец.2.спукан резервоар горе при сондата-миришеше в купето.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Patrik

как го проверяваш и го установяваш това и в двата случая.мисля си със запалка то от дето изпуска ше си покаже :drunk::) добре малко по сериозно... при резервоара не мирише тоест горе при капачката му - на кое викаш сонда остава бензинопровода ще го проследявам него той от къв материал е ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Спукан бензинопровод. На CRX-а ми един "Майстор" дето ми я вдига на крик и сменя гуми, незнам как е успял и до задната лява гума беше осакатил една малка тръбичка, дето завива по калника. Посел известно време харчеше повече колата и миришеше на бензин, докато в един хубав момент не видях даже капки и отидох да поправя проблема.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Patrik

еми ок ше гледам бензинопровода а как се поправя това нова трабичка или я лепи ??10х за идеите

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dancing_niki

на баща ми Passat-a при ръчка миришеше, защото въздушния филтър беше за смяна и не стигаше достатъчно въздух за горене, а и колата при потегляне тресеше (падаха и оборотите), а бензинопровода можеш да го прегледаш също

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

еми ок ше гледам бензинопровода а как се поправя това нова трабичка или я лепи ??10х за идеите

В моя случй я изрязаха и направиха преход от едната към другата метални тръбички с някакъв гумен маркуч, който бил спецялно за такива неща. Издържа на високо налягане и не съхне толко бързо с времето както обикновенните. Маркучи бол и лесно се отстранява проблема, само намери источника.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest REDPOWER

Единя начин за отстраняване на изгнил бензинопровод е точно този който каза Демон, а и е най ефтиния-другия е със смяна на целия бензинопровод.Втория вариянт с спукания резервоар е да го свалиш и залепиш но след като си напълно сигурен че е от него.Махни задната седалка под нея е сондата и помпата ано мишише от там ясно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gothic_fan

Хей, аз имам подобен проблем, но мирише само на изгорял бензин, и то само при отворен прозорец, идеи???? ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

някое гърне или снадка....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

пичове, аз знам какъв е проблема ,и аз го имах ,но го отстраних елементарно

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

пичове, аз знам какъв е проблема ,и аз го имах ,но го отстраних елементарно

Ти ся ко каза :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

абе бате забражих думата одушник та за това в миналия пост нищо не казах ,но проблема е от одушника който е на резервоара ако се изтегли назад не мирише

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...