Guest Magnum #1 Публикувано 27 Февруари, 2004 (Редактирано) Абе малък ми бил сивика, нисък, и съм бил уязвим в трафика http://www.funpic.hu/fun-bin/picviewe.cgi?...6794&kateg=auto от големите батковци в големите джипове. Но, както казва Джордж Лукас в първите междузвездни войни, Винаги има и по-голяма риба Редактирано 1 Март, 2004 от Magnum Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #2 Отговорено 27 Февруари, 2004 Спилбърг няма нищо общо с този филм. По-скоро Лукас би трябвало да го казва. Но фактически го казва Лиъм Нийсън. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest w1zz4rd #3 Отговорено 27 Февруари, 2004 Ето нещо големичко Това чудо има 4 двигателя по 8 000 Конски сили и за работен ден харчи около 1 000 тона НАФТА обаче вади тонове ваглища за СЕКУНДИ .. начина на предвижване е като животно с крака се движи .. неможе да си представите колко голямо е това нещо !! Ето още нещо гигантско това което е посочено с червена стрелка е Багер .. замислете се колко е голям тоя дзвер .. а имаите на предвид че тои е няколко пати по малак от този на горната снимка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #4 Отговорено 9 Юни, 2004 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #5 Отговорено 9 Юни, 2004 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #6 Отговорено 9 Юни, 2004 Е*аси майката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest TDI #7 Отговорено 10 Юни, 2004 Този самосвал огромниа мисля че Liebherr го правят. Има едно предаване по Discovery Channel "Чудовищни машини" се казва там дават такива изобретениа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове