Нимрод 265 #1 Публикувано 18 Декември, 2008 Колеги насочете ме към сръчен заварчик някъде из София не е за кой знае какво искам да ми изработи тапата за гърнетоБлагодаря ви предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #2 Отговорено 18 Декември, 2008 Питай в Аспо, при ЦСКА - при сервиза на Дунев или при някои цигани по сливница Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #3 Отговорено 18 Декември, 2008 Наблягам на думата сръчен в питането на колегата. А и сервизите за ауспуси не се занимават с такива "екзотики" защо не са доходоносни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fido Dido 4 #4 Отговорено 18 Декември, 2008 Мислиш ли?! Ами ако не го правят за пари, а идеята Хонда? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #5 Отговорено 18 Декември, 2008 (Редактирано) Чаках включването на Дидо , но не исках да му създавам работа без да си я поиска сам Редактирано 18 Декември, 2008 от tazzz Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #6 Отговорено 18 Декември, 2008 Извади сектнтите пред скоба само че за това трябва да се объне берт или на щанца да се направи капата. Заварката е лесната част. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fido Dido 4 #7 Отговорено 18 Декември, 2008 Ал Капоне - няма проблем, ще помоля колегите в завода да я тряснат на пресата. Само да намеря лист неръждавейка, че работим само с алуминизирана ламарина. Ма ще изровя отнякъде едно парче. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chipko 11 #8 Отговорено 12 Юни, 2011 Колеги, щях да пускам нова тема, но стигнах до тук с търсачката реших да питам първо така. Аз също както колегата "EGocentric" търся СРЪЧЕН ЗАВАРЧИК в сервиз за гърнета,но за Пловдив. Какъв е проблема - гърнетата са здрави, стокови са и въпреки годинките изглеждат добре, но тръбата между средно и крайно гърне е на паяжина. Подчертавам, че се нуждая от наистина опитен заварчик. Не казвам майстор, щото от тия "майстори" стигнах до там, че само ядове трупам и все по-зле става. п.с. За колегите от Пловдив да знаят: НЕ ХОДЕТЕ ПРИ сервиза за гърнета зад обръщалото на рейсовете на бул. Южен (в самото начало на "Коматевско шосе") и сервиза на кръстовището на бул.Цар Борис ІІІ и ул.Скопие (до "НАП"). Имам наистина сериозни основания да го твърдя това за тях. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове