Jump to content
rocnogap

Парламентарни избори 2009 !

Recommended Posts

Колеги за тези които не следят медиите , нека прегледат новините от последните 1 2 дни . Предлавам масово да НЕ гласуваме на следващите избори . Може смешно да прозвъчи , но изгледайте последните 2 предавания на " Шоуто на Слави" и сами преценете какво да направите , аз лично съм много ефектиран от това което се случва в страната ! ! ! Искам всеки да изяви мнение по въпроса.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какво ще стане ако не гласуваме и как ще обясниш на братята роми да не гласуват като им дават по 10лв или на комшиите, които ще дойдат с автобусите и не знаят български? :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като не гласуваме , няма да има парламент и цялата система ще се развали , след което се надяваме за нещо ново , относно циганите турците и помаците ... ако българите не гласуваме ... те са много малък процент и няма да се приеме тяхния глас ... едва ли са повече от 10% от населението ... такаче ... урни празни парламент празен ... анархия известно време ... с надежда за по добро бъдеще ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първо - темата изобщо не е за тук.Второ - Да не се гласува е може би най-глупавото нещо, което всеки български гражданин може да направи на този етап.Бих призовал всички да гласуват! Мисля, че е изключително важно да е ясно, че при пропорционалната изборна система (каквато е при нас за момента) всеки глас на негласувал се преразпределя и от това печелят най-много партии като ДПС и Атака.Ясно е, че няма за кого да се гласува, както е и ясно, че сме в сериозна политическа криза, но просто се разходете до урните, грабнете произволна бюлетина и я пуснете.П.П. Все пак, като пускате произволна бюлетина, гледайте да не сте уцелили бюлетината на ДПС :rolleyes:

Редактирано от UniCorn

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък мисля ,че Слави Трифонов вече се изхвърля ,какво цели не ми е ясно.И с тези неговите сценаристи много смях.. ...много почна да ги разбира и тои.В цялата държава все разбирачи има.Няма оправия...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Адски не съм съгласен с теб ... идеята е цялата система да се развали !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз съм на мнение че треа да се гласува!всеки си казва ''за кво да гласувам,като са едни и същи" ХУБАВО съгласен,обаче негласуването не би довело до нищо хубаво,защото не е възможно да бъде единно!Трябва да се гласува,задължително,даже да въведат закон трябва,за да се види мнението на народа и за да може да бъдем единни поне в нещо!МАЛЦИНСТВА,роми турци те са по голямо МНОЗИНСТВО от НАС!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Човече това е протест срещу цялата система на управление , за да гласуваш за друга система която реално я няма , това означава да не гласуваш защото просто това не е твоя модел за управление . Как да си единен като гласуваш на изуст просто да мине номера ... идеята е да се смени системата на управление която е некадърна в случея и това е единствения начин да се премахне ако няма гласуване няма да има парламетн и тази измет няка да е на власт !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И като не гласуваш какво ще стане?!?Ще спечелиш ли а?!?!Аз мисля да гласувам, макар че не се говори кой за какво ще гласува мисля да си го кажа директно!Ще гласувам за Бойко Борисов!Много хора ще кажат ама и той е като другите. Е може и да е като тях ама може и да не е. Поне за сегашните две знам: крадци са и много назад ни върнаха ( имам данни за двете неща които казах, поне неща които касаят мен ) даже честно казано ако за един ден, само за един разрешат оръжието да се позлзва свободно, много от тях ще ликвидирам:rolleyes:А това с не гласуването нали знаеш какво е?"Мъланието е знак за съгласие" т.е. значи си доволен от това което е и от което се случва

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колеги нямаме оправия. и аз съм за да не се гласува но незнам дали ще има ефект. По скоро трябва да се гласужа с празен вот за да немогат да ти използват гласа процентно населението.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги отделете 1 час да гледате " Шоуто на Слави " дата 15 и 16 демември . Може и аз да не съм разбрал правилно , но просто го изгледайте ! Мерси за внимание .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първо слави(нарочно е с малка буква) не си заслужава да се гледа понеже падна много в очите на хората с неговите изценировки,а и той да не е някъкъв по-голям от парламента,че да го слушаме!Второ ГЛАСУВАНЕТО трябва да си е нещо задължително макар,че доскоро и аз бях против вота,но какво искаш да ни оправляват циганята ли?Да знам Доган от началото на демокрацията е в политика и се меси доста сериозно,но въпреки всичко не е и няма да бъде неговата партия лидер в изборите.Че всички са едни и същи самозванци и лъжци да съгласен съм,но не вярвам такива крайни партийки като на Доган или на Болен Сидеров да ти направи удоволствие да вотнеш за тях.И аз ще гласувам за Бойко Борисов макар,че и той не е никак по-различен отостаналите лидери,но за сметка на това незнам дали някой се е замислял,че неговата партия се крепи от много млади хора,което специално за мен говори много.Говори ми,че те са живяли както нас в мизерните години на демокрацията и че ще се опитат да оправят до където могат проблемите ни.Ето,това вярвам в младата партия,на която и аз съм сигурен че им е писнал досегашният живот в България.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма закон , според който ако са малко гласувалите да се промени системата.Единствените печеливши от малкия брой гласували, са малките партии - |ДПС,Атака и Напред.Към последната усилено се опитва да се причисли и лицето Трифонов, именно поради това за жалките му опити да размътва мозъците на хората с невежите коментари на хора които не са вдигали нищо по тежко от писалка или железата във фитнеса.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Единствено задължителното гласуване може да промени поне малко политическата система и да изхвърли завинаги 20 годишните кърлежите в БГ парламента.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Трябва да се гласува на всяка цена, а славко от Горно Нанадолнище и той не знае какво иска май ?!?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

100 % ще гласувам . Хора как може тоз смешник слави да ви влияе толкова :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Подобни теми си бистрете , ама не и в автомбилен форум, или поне не в този:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...