XplodX 1 #41 Отговорено 26 Декември, 2008 нещо ми се струва че не си разбрал каква точно е 4WS (а не 4WD) има доста разлика http://www.youtube.com/watch?v=b0sVD17WSdQ -> това е като системата на прелюда и ме самнява да ти стигат 200 коня за дрифт само с предно, по хубаво тарси кола с задно или 4х4Леко се извинявам нещо съм се заблодил за 4ws, че е 4х4 с 4 завиващи колела.Явно клипчето което съм гледъл е било с табли само дето не се виждаха.Вчера гледах клипчета в ю тупа и тотално се заребих имаше прелюд направен на скай лайн.Айде някой да ми взема тунингования сивик че да почвам да правя прелуд на скайлайн.Имам нещо да се Хваля един познат си купи Нисан скайлайн Г Т Р новият 480кончета.И познайте кой е ще му скаса газа от германия до тука и няма аз да му пълня резервоара което е фактор за много газззззззззззззззззззз. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #42 Отговорено 26 Декември, 2008 Братчет .. по голяма глупост от тва да преебеш Prelude и то 5г , която е адски красива според мен ... за да го направиш на Skyline ... WTF ??? ... ми земи си купи напрао един Nissan и му се кефи ! И без тва Прелюда не е дрифтърска кола ... и нема да ти подхожда на "амплоа-то" ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
XplodX 1 #43 Отговорено 26 Декември, 2008 Ампоата ще го сменям хихи взеха да ме наболяват бъбреците.За 5 та ген наистина е много красива и със собствен стил.Аз точно това търся да съм различен от другите.Този прелуд се среща наистина рядко, ако е направен като скайлаин няма да има друг.Ще е като сивика не може да се обърка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове