2fast2real 0 #1 Публикувано 16 Декември, 2008 здравеите колеги искам да ви помоля тези които са карали прелиуд в зимни условия да споделят опита си защото на мен тази година ми е пьрва с прелиуда! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dotz 4 #2 Отговорено 16 Декември, 2008 Абсолютно никакви проблеми,даже се учудих колко е стабилен и проходим в зимни условия! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
2fast2real 0 #3 Отговорено 16 Декември, 2008 аз за сега имам проблем с изпотяването на стьклата! казаха ми че било заради филтара на купето! ти знаеш ли нешто по жьпроса? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
UniCorn 13 #4 Отговорено 16 Декември, 2008 (Редактирано) Аз съм със същия прелюд и не мисля, че имаш филтър на купето, но все пак не съм сигурен.За проблема с изпотяването на стъклата - много е важно да си нагласил да вкарва въздух отвън, а не да върти само въздуха вътре в купето.При мен това решава проблема.Разбира се ако е влажно е добре вентилаторът на парното да е пуснат поне на 1-ва степен.През зимата, с хубави зимни гуми нямаш никакви грижи. Редактирано 16 Декември, 2008 от UniCorn Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pit 1 #5 Отговорено 16 Декември, 2008 за изпотяването си вземета някой препарат против изпотяване ,аз лично ползвам на сонакс /10 рв в шел/ и съм доволенс 4вс е по фън на хлъзгав терен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
2fast2real 0 #6 Отговорено 16 Декември, 2008 Аз съм със същия прелюд и не мисля, че имаш филтър на купето, но все пак не съм сигурен.За проблема с изпотяването на стъклата - много е важно да си нагласил да вкарва въздух отвън, а не да върти само въздуха вътре в купето.При мен това решава проблема.Разбира се ако е влажно е добре вентилаторът на парното да е пуснат поне на 1-ва степен.През зимата, с хубави зимни гуми нямаш никакви грижи.леле колега мерси за инфото! аз серсема сьм го напраил да вьрти вьздуха в купето и се чудя щто се потят стьклата! иначе гумите са BFgoodrich и за сега не са ме предавали Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dotz 4 #7 Отговорено 16 Декември, 2008 филтър нямаш,но можеш да си направиш,пробвай с търсачката!изпотяването както каза колегата,пробвай да си отваряш леко прозореца или люка! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
2fast2real 0 #8 Отговорено 16 Декември, 2008 ок ще пробвам утре номера с лиука и парното и ако има проблем пак ще пиша! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gin 43 #9 Отговорено 17 Декември, 2008 за изпотяването, почисти ги идеално стъклата от вътре. допълнително помага. че иначе малките прашинки задържат водата и това прави самото видимо изпотяване. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
2fast2real 0 #10 Отговорено 17 Декември, 2008 благодаря на всички за сьветите! наистина имаше ефект Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове