Jump to content
inc0rrupt2000

Странно скърцане отзад на Акорд

Recommended Posts

Здвавейте,Проблема ми е следния: кати минавам по неравности отзад се чува мн натрапчиво крърцане. Ходих на сервиз Вип Хонда и там ми казаха че е от тампоните на биалетката.... Преди няколко дена ходих и при Омбре и там ми казаха, че било от някакъв тампон намиращ се точно дясната гума ( и че трябвало да се поръча от хонда специално и имало мн играчка по смяната) А според мен този чум не се чува само от едната страна на колата...... Всеки коментар е добре дошъл.Благодаря на всички помогнали

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега аз карам акорд купе 96 и имам същия проблем.Ходих В Хонда и ми казаха да карам докато започне да скърца повече,защото не е фатално.Ако има някой компетентен по този въпрос нека каже.Малко трудно е да се предположи,защото отзад акорда е с 5 раменно окачване.Очакваме мнения!Поздрави :xmas:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С това дето са ти казали, за пореден път се убеждавам колко са кадърни някои маистори в България......а по темата по всяка вероятност е някой тампон, но ще се разбере само със смяна...:xmas:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Авторът на този пост е цензуриран, поради използване на обиден език

мислех че нещо е за смазване ама сега като видях явно не е само за смазване :xmas:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е бате ти изтрепа рибата с тия момиченца :P:D сори за спама :xmas:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

вземете WD40 и пръснете стеблата на амптисьорите по дължина и max. нагоре, ако може към тампона. Очаквам да пишете за резултата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами просто казвам кога се случва и оправя такива са ми наблюденията :Д мерси стайков за съвета моето за сега не скърца но някой който му скърца да пробва и да каже ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...