Jump to content
Guest Nikolay

Поставяне на климатик

Recommended Posts

Guest Nikolay

Харесах си един сивик, английски, 6-то поколение, но за съжаление няма климатик. Дали има начин такъв да бъде поставен в последствие и за колко? Иначе колата изглежда добре за парите си, не ми се иска да я изпускам само затова.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

да бе, аз също така си мислех като взимах моята, но тц! първо климатика трябва да е от абсолютно същият модел, второ абсолютно пълен комплект, трето най-добрият майстор в Пловдив ми вкара оферта 800-1200лв само за монтажа и то при полижение че са на лице т. 1 и 3 :) З-а-б-р-а-в-и!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Nikolay

Е къв е тоя монтаж бе, аз очаквах нещо от типа на 1000-1200 лв. за всичко......ужас. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

Е къв е тоя монтаж бе, аз очаквах нещо от типа на 1000-1200 лв. за всичко......ужас. :)

Толкова за 1000-рка и си с клима :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Nikolay

Толкова за 1000-рка и си с клима :)
А къде в София извършват такава услуга? Щото искам да питам преди да взема колата. Освен това, аз ли трябва да си намеря климатика или те си имат грижата?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

А къде в София извършват такава услуга? Щото искам да питам преди да взема колата. Освен това, аз ли трябва да си намеря климатика или те си имат грижата?

Ще рапитам и ще ти пусна телефоните да се обадиш да видиш за какво става въпрос иначе климатика не трябва ти да си го търсиш :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Nikolay

Ще рапитам и ще ти пусна телефоните да се обадиш да видиш за какво става въпрос иначе климатика не трябва ти да си го търсиш :)

Много мерси :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dancing_niki

Nikolay, 0888219370 търсиш Владо, на баща ми колата се прави само там, момчето се занимава само с климатици, нищо друго, късмет! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Markony

Сложих си климатик на сивик -5 серия.2 месеца обикалях моргите да събера комплекта-илезе ми 1200лв,най голям проблем бяха марку4ите и щутцерите.Монтирах си го в моя сервиз...така че за труд не мога да кажа нищо,но някъде около 2 седмици работа.Бачка 4удесно,вдига 1-1,5 литра разхода и се усеща как отнема мощност от двигателя...това е!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...