Guest Emo #1 Публикувано 17 Юли, 2005 (Редактирано) Искам да ви покажа малко снимки на пипнати машини от любимата марка. Понеже са собствено производство, моля да ме извините, ако има нещо отрязяно тук там. Снимките са правени преди месец по време на дните на GP на Канада. Приятно гледане. Редактирано 17 Юли, 2005 от Emo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin #2 Отговорено 17 Юли, 2005 Нямам, какво повече да кажа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest street_fighter #3 Отговорено 17 Юли, 2005 нямам думи бахти маниаците - ние тука репи ядем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest surr3a1 #4 Отговорено 18 Юли, 2005 Евала те брат ми... е*и му сала ... аре и ние да имаме такива Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Demon #5 Отговорено 18 Юли, 2005 Страшни маняци, а пък тоя пич ми скри шайбата с тоя Прелюд Турбо, нямам думи:Honda Prelude TurboВ аптеките е по-мръсно и по-голям безпорядък Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове