Civik4o 0 #1 Публикувано 12 Декември, 2008 Въпроса са ми е свързан основно с разглобяването на корите и съответно механизнимите на вратите, за да си стегна външните дръжки. Вратите са с механични стъкла и основния проблем е че не разбрах как мога да сваля лостчето с което се вдига стъклото, за да махната кората. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tekkonkinkreet 0 #2 Отговорено 12 Декември, 2008 (Редактирано) Въпроса са ми е свързан основно с разглобяването на корите и съответно механизнимите на вратите, за да си стегна външните дръжки. Вратите са с механични стъкла и основния проблем е че не разбрах как мога да сваля лостчето с което се вдига стъклото, за да махната кората.лостчето се маха по доста странен начин, трябва ти нещо с което да издърпаш металната щипка която държи дръжката. Щипката е от вътрешната страна - мисля че някаква тел ще свърши работа, просто трябва да завиеш края като кукичка. Редактирано 12 Декември, 2008 от Tekkonkinkreet Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civik4o 0 #3 Отговорено 12 Декември, 2008 Мерси за инфото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tekkonkinkreet 0 #4 Отговорено 12 Декември, 2008 виж тук:http://www.pdfdownload.org/pdf2html/conver...p9C8.tmp003.png Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civik4o 0 #5 Отговорено 12 Декември, 2008 Аз точно от там гледах, като си разглобявах вратата(по скоро се опитвах), просто не можах да схвана номера с кукичката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tekkonkinkreet 0 #6 Отговорено 12 Декември, 2008 Да, странно е. При мен изглежда едната щипка се е загубила и сега съм без дръжка. Чудя се дали аз не мога да си направя една такава щипка или трябва да търся от друга кола. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alf 0 #7 Отговорено 12 Декември, 2008 Колега ако си имал ЛАДА някога по същтия начин се маха тая щипка ........дърпаш я нагоре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове