teror1sta 43 #1 Публикувано 7 Декември, 2008 ето го : диска няма деруги Смених го с нов и сега ми е излишен. На някой ако му трябва, цената ще я договорим Става на Д15б2 и Д15з3 със сигурност. За други модели не мога да гарантирам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #2 Отговорено 8 Декември, 2008 (Редактирано) Айде бе колеги, айде че ми пречи. И за една почерпка ли няма да го вземете ?п.п. Не искам да го хвърлям на боклука, няма ли колега на който да му свърши работа? Редактирано 8 Декември, 2008 от teror1sta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #3 Отговорено 20 Декември, 2008 Коледна Промоция : " Този уникален използван притескателен диск може да бъде ваш САМО срещу една бира и 100 грама бирени фъстъци " :D п.п. Не се шегувам ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #4 Отговорено 27 Декември, 2008 Никой ли не иска подарък за Нова Година Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #5 Отговорено 11 Януари, 2009 Все още се подарява !!! п.п. Имам и феродовия ама него по принцип не го давам че ще има да ме псуват после !!! Леко нацепен и опечен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #6 Отговорено 22 Януари, 2009 (Редактирано) Все още никой не го е помъкнал п.п. Ако не го искате, защото е без пари дайте ще му сложа едни 100 лв ейтака да съм в час с цените ;) Нищо че е 2-ра ръка , Важното е че е ОРИГИНАЛЕН ОТ ХОНДА ;) Редактирано 22 Януари, 2009 от teror1sta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #7 Отговорено 27 Януари, 2009 Хайде бе хора, взимайте го тоя диск че още малко ще ме баннат дето спамя темата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #8 Отговорено 7 Февруари, 2009 Затиснал съм си киселото зеле с него и ако някой го иска да казва по от рано да го извадя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #9 Отговорено 19 Февруари, 2009 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове