Jump to content
Guest Nikolay

Моля за мнение

Recommended Posts

Guest Nikolay

Здравейте,След дълги четения, сравнения, ревюта и тн, май се спрях на най-првилния избор за покупка на кола-хонда сивик. Сигурно доста неща ще има да питам, но като за начал, моля за принципно мнение дали съм се насочил правилно. Смятам да вpема нещо със следните характеристики:http://www.mobile.bg/perl/main.cgi?topmenu...5151&f1=detailsе, и климатик да има....Моля за коментари....правилно ли съм се насочил, има ли нещо което може и да е по-добро за около тези пари...и това е 6-та генерация, нали?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

да, това е 6та генерация ( английския вариант) има и японски, който изглежда различно, но пък английските имат ЕВРО1:whistle: относно мнението ни, как мислиш какво ще ти кажем тук??? :whistle: има няколко човека тук с такива сивици и до колкото знам са доста доволни. Е, ако търсиш истинска "бегачка", не е точно това правилния избор, но пък ти май не държиш точно на това :blink:Успех!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest me2stk

ето ти линк да си избереш хонда по ТТ данниУспех в търсенето! Аз също съм се спрял на Хонда, но все още не съм намерил кола която да ми хареса толкова че да я поискам. Аз искам по як двигател от 90 к.с. :whistle: а и май съм малко по-претенциозен :whistle::blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

Аз като почти собственик (почти щото е на майка ми :ppp ) на такъв Сивик мога да кажа, че съм много доволен. От четири години експлоатация няма и помен от проблем. Като изключим редовната смяна на консумативи единствената по-сериозна интервенция беше миналия месец при Омбре. Тампони, маншон... все работи дето се амортизират с годините, а не по вина на автомобила.Единственото което може да се желае повече от Сивик-чето (и което горещо ти препоръчвам да си купиш) е двигателя да беше 1.5 VTEC-E (не знам как се води точно). Не съм карал такъв, дори не съм се и возил, но съм чувал че при нормално каране е много икономичен, а при по-високи обороти предлага много добри динамични качества.Иначе този от обявата не мога да разбера защо му е такава бонята :whistle: . Би трябвало да има две малки решетчици отстрани за халогени. Или не е оригиналната или за пръв път виждам такова чудо. И другото, което ме учудва е, че след 1997г би трябвало бронята, дръжките на вратите и страничните огледала са боядисани в цвета на купето. Не, че не може някой да ги пребоядиса иначе :whistle: , но когато не са все пак е критерий.Въпреки всичко според мен, каквато и Хонда да вземеш (разбира се говоря, като модел, а не като състояние :blink: ) ще си очарован.Успех в търсенето :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Nikolay

Ами значи общо взето минавам на режим търси се. Хонда Сивик, 6 генерация, английска сглобка, 1,5 VTEC-E /доколкото попрочетох, двигателя е D15Z3/, 5 врати, климатик, АBS, ел. пакет....абе може и без ел.пакет. Пари-до 7500 лв.-май това мога да отделя засега.И още нещо-в кой сервиз мога да заведа колата, ако харесам нещо, в който мога да разчитам на обективно мнение за състоянието й?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

Иди в МотоЕксперт с/у Зоологическата...там са много печени...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

И още нещо-в кой сервиз мога да заведа колата, ако харесам нещо, в който мога да разчитам на обективно мнение за състоянието й?

Омбре е твоя (и нашия) човек! Той ще ти каже и кое колко струва и ще го отремонтира по възможно най-добрия начин :whistle: А що се отнася до ел. пакета, ще се озориш доста, докато намериш Английски Сивик без такъв :whistle: За 7500 би трябвало да се намери прилична машинка.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...