spezov 63 #1 Публикувано 6 Декември, 2008 Здравейте колеги доста търсих в търсачката преди да пиша, но не намерих тема в която пише от къде мога да си взема и аз лепенки на форума. Ако има такава тема изтрийте тази самоче моля кажете ми как искам и аз да имам такива. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #2 Отговорено 6 Декември, 2008 В региона на Пловдив от Майната - утре имат месечна.В региона на Плевен Policeman.В региона на Варна от Miyamoto.В региона на Ямбол от Benji.В региона на София от мен от Jhonyboy или Ombre.За тези се сещам ако има други да си признават. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spezov 63 #3 Отговорено 6 Декември, 2008 Добре мога да кажа на един мой човек да вземе 2 от теб какви пари да ти носи ако нещо и каде може да те намери Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jamo 93 #4 Отговорено 6 Декември, 2008 Колега може утре да наминеш към Пловдив, и грижата ти за лепенката да отмине виж ТУК Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #5 Отговорено 6 Декември, 2008 Всеки вторник на седмичните срещи в София. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spezov 63 #6 Отговорено 6 Декември, 2008 Иска ми се но няма да мога на работа съм цял ден иначе щях да съм първия повярвайте ми Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове