Jump to content
Guest CHIPSI

Помощ..телевизора тече отгоре

Recommended Posts

Guest CHIPSI

Колеги , моля ако някой знае от каде да си купя уплътнението на задния капак(третата врата) на моя ТЕЛЕВИЗОР да ми каже , защото нещо са му правени кабелчетата за задната чистачка и нагревателите , и са били изолирани доста дебеличко , което е довело до деформация на уплътнението.В тия дъждове тези дни потънахххх....помоооощ...... :whistle:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Колеги , моля ако някой знае от каде да си купя уплътнението на задния капак(третата врата) на моя ТЕЛЕВИЗОР да ми каже , защото нещо са му правени кабелчетата за задната чистачка и нагревателите , и са били изолирани доста дебеличко , което е довело до деформация на уплътнението.В тия дъждове тези дни потънахххх....помоооощ...... :whistle:

Кажи кое точно уплътнение , че не разбрах точно :whistle: аз съм копувал бая без да ми трябват , имам уплътненията за вратите , мисля , че трябва да ти свършат работа , ако не ще потърся , има бая телевизори из Пловдив разглобени.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bellinda

здрасти!видях на акорд сложено уплътнение на задния капак от лада 2105 за 6лв. и за сега не тече. пробвай се , защото оригиналното е 100 лв. с поръчка , а втора употреба вероятно ще е деформирано също. за ладата е по-дълго и ще трябва да го резнеш. дано свърши работа.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CHIPSI

Колеги , моля ако някой знае от каде да си купя уплътнението на задния капак(третата врата) на моя ТЕЛЕВИЗОР да ми каже , защото нещо са му правени кабелчетата за задната чистачка и нагревателите , и са били изолирани доста дебеличко , което е довело до деформация на уплътнението.В тия дъждове тези дни потънахххх....помоооощ......  ;)

Кажи кое точно уплътнение , че не разбрах точно :hondarulez: аз съм копувал бая без да ми трябват , имам уплътненията за вратите , мисля , че трябва да ти свършат работа , ако не ще потърся , има бая телевизори из Пловдив разглобени.
Tino , уплътнението е това което е на багажника - отзад т.е.-точно уплътнението на "телевизора" , задния капак ;) не знам тези от вратите дали ще станат но ще проверя :thumbs1: а това , че има много разглобени телевизори в Пловдив е мн. добре защото в София не знам нито един - за части ;) ще видя и това от лада 2105 благодаря ви много колеги

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CHIPSI

здрасти!видях на акорд сложено уплътнение на задния капак от лада 2105 за 6лв. и за сега не тече. пробвай се , защото оригиналното е 100 лв. с поръчка , а втора употреба вероятно ще е деформирано също. за ладата е по-дълго и ще трябва да го резнеш. дано свърши работа.

благодаря , bellinda :hondarulez: хубава снимка имаш :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

И аз нещо се загледах у снимката... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bellinda
Отговорено (Редактирано)

ЗАСРАМЕТЕ СЕ БРЕ.ГОВОРИМЕ ЗА ХОНДИ.

Редактирано от bellinda

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...