malkiat 0 #1 Публикувано 5 Декември, 2008 бихте ли ми казали дали тези фарчета стават за сивик но хечбек 98...че малко я понатиснах отпред моита и сега трябва да се занимавам с глупости...и заслужават ли си ако стават..между другото в този саит има много интересни работи http://eftini.com/index.php?main_page=prod...roducts_id=5388 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
go6i11 6 #2 Отговорено 5 Декември, 2008 тези фарове са за японка--------- АКО ТВОИТА Е АНГЛИчАНКА НЯМА ДА СТАНАТ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Avatar 1 #3 Отговорено 8 Декември, 2008 тези фарове са за японка--------- АКО ТВОИТА Е АНГЛИчАНКА НЯМА ДА СТАНАТ Колега, можеш ли да обясниш по какво се различават? И как се познава дали са за японка или англичанка? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
harpi 3 #4 Отговорено 8 Декември, 2008 В този сайт има същите на цена 340лв. от които давам отстъпка 7% за съфорумци и са същите, така че цената им става 316лв.Разлика от 50лв. мисля че си е добра оферта!Доста колеги са доволни от тях!Ако решиш пиши ми лични или звънни!0888 25 27 60www.bktuning.net Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове