Jump to content
Guest pepi

ХОНДА

Recommended Posts

Guest pepi

Здравейте ако някой се е сблъсквал с такава работа нека да сподели. Въпросът е следния когато регистрирвах хондичката я писаха реални 115 коня, но мисля в данъчното да я пиша 90 казаха, че ще ме хванат и става лошо, имали вариант да мина метър и имали някаква връзка между кат и данъчното.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Jonini

Не можеш да я "пишеш" 90, защото в данъчното имат по-добра база данни и от КАТ.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest pepi

Да но в данъчното ме кара сам да си попълвам декларацията дори на ми искат талон.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest raldo

Колега,от година вече карам и "Кола"- :whistle: :whistle: .но е на инвалид и не плащам данъци. Другата ми си е записана колкото е,но преди 4 години имах golf II GTI и като го регистрирах в моята община момичето на гишето ме попита колко конски сили е и аз се избъзиках 15.тя пък го прие сериозно и докато разбера какво става ми изръси "4.35 моля" или нещо подобно и това беше.И така си го карах и така го продадох.Утре ще скенирам квитанцията за данъка в работата и ще я постна,защото си е за Бисери направо.(ако я изровя)Това с записването на по-малко коне е относителна работа.Не вярвам все още да може да се правят шашми.А и не ти препоръчвам,защото колкото пъти са ме спирали от КАТ,съм се разправял по 10 минути за това.Икономията е майка на мизерията.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO
Отговорено (Редактирано)

Аве ко са занимаваш с глупости ???Пиши я 90 и толкоз.Сегашната ми Хонда CRX е с D16Z5(125 коня) а съм я регистрирал 90.А старата ми пак беше CRX с D16A8(124 коня) и я бях писал 80.Тия в данъчното нямат връзка с главния мозък едва ли ще седнат да се ровят за да разберат колко точно ти е колата.Пробваш ако мине мине ако не...жалко :whistle:

Редактирано от MIYAMOTO

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest pepi
Отговорено (Редактирано)

Преди години няма проблем но сега?... Кофти че в големия талон пише 115 за това питам има ли връзка кат със данъчна служба да направят връзка. Някой скоро ако е правил такъв завой да каже.

Редактирано от pepi

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ti6o

Не става, аз като регистрирах мойта писах 90к.с. , но тия като въведаха рамата им излезе истината 160к.с. Преди ставаше, аз съм го правил, но сега нъц. :whistle:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest pepi

Направо в гъза ще плащаме като попове

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

преди ставаше - форда си го водех 90кс (с връзки разбира се) и все още минава номера, но завчера опитах да регна и митсубишито така, но с тези нови талони(големите) не минава номера! Пише си 113кс и няма мърдане :thumbs1: Моите хора ми казаха, че вече не става :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dominic
Отговорено (Редактирано)

Споделям от опит:Преди година си купих хонда - в кат я писаха 101к.с. и платих 90лв. приблизително като я регистрирах.Отидох в общината ми, уж трябваше да представя митническа декларация, но не я представих и я писах вместо 74kw ..... 64kw. Когато отидох след година да си платя данъка - жената каза:"Вие сте надплатили данъка с доста, общината трябва да ви приспада за поне 1-2 години".Проблемът беше друг - бележката дето като те спрат, трябва да я представиш,че си платил данък МПС.Реши се по следния начин - извади ми жената бележка, на която пише "минус" и сумата, която съм надплатил.Още не са ме спирали и проверявали с новата бележка, затова не мога да ти кажа дали полицайте са виждали такова чудо :hondarulez:Надявам се и при теб да мине номера.Успех.П.С.Колата я регистрирах за пръв път в БГ, т.е. ако вече е регистрирана и някъде по талони пише колко коня е, или яко я имат в базата с данни - тогава не знам дали става шмекерията.

Редактирано от Dominic

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Проблемът беше друг - бележката дето като те спрат, трябва да я представиш,че си платил данък МПС.

Кой пък ти иска такава бележка....На мен до сега не са ми искали,не че не стои при документите ми,но никога не я давам

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Не става, аз като регистрирах мойта писах 90к.с. , но тия като въведаха рамата им излезе истината 160к.с. Преди ставаше, аз съм го правил, но сега нъц. :hondarulez:

Аз успях да запи6а 97кс в големия бриф :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Проблемът беше друг - бележката дето като те спрат, трябва да я представиш,че си платил данък МПС.

Кой пък ти иска такава бележка....На мен до сега не са ми искали,не че не стои при документите ми,но никога не я давам
И на мен не са ми искали до сега такава бележка ;) Предполагам , че ще ти я искат ако тръгнеш да се заяждаш с тях и т.н. , щото ако не си платиш данъка си се зачита към данаците на собственика и си мисли , че няма да ги платиш някога :hondarulez: Наще коли , понеже всички са фирмени и данаци плаща счетоводител и такава бележка никога не съм видял , още по-малко имам в документите на някоя от колите ;) Имахме едно митцубиши навремето и тая година като правихме справка и се оказа , че не й е плащано данак и понеже е на майка ми на името трябваше да го плати , хубаво че намерихме собствениците :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest i4o

много отдавна имах едно рено 5 1.7 с трьби уилямс 136 к.с. а по документи си беше 1.3 45 к.с. мисля че и до ден днешен си варви така и няма проблем

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Patrik

ми няма и да ти поискат.Не и влиза в работата на КАТ да ти проверяват дали си плащаш данъците. Това са съвсем други институции. Даже ако ти поиска можеш спокойно да му теглиш една дълга :hondarulez: Тази бележка ти трябва само за годишния преглед ако ходиш на некви които ги гледат, щото има и много дето им дреме дали имаш или не.Ако си платиш данъка през интернет кво ще му носиш на куката ??? screen shot на плащането ли ????

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest pepi

Пичове благодаря на всички за мненията които дадохте. Регистрирах колата в данъчното вече не може да се скрие. Поискаха ми големия талон от кат и го приложиха към декларацията писаха я реално. Има вариант ако още в кат стане далаверата в големия талон да се излъже иначе не става.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

става - в КАТ записаха един CRX 100 коня или нещо такова ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

Аз когато си регистрирах Тойотата изобщо хабер си нямаха за такава кола и мотор . Писах я 86 коня и те толкова я отразиха. Но при по масовите коли май нема да мине

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...