Sanchesss 3 #1 Публикувано 2 Декември, 2008 Здравейте,пускам темата, защото за мен танците не са просто удоволствие, а и начин да изразиш себе си. Интересно ми е какво мислите, какво танцувате. Пък може да споделим и опит. Аз танцувам латино танци от 2 месеца (малко, но достатъчно, за да ги обичам ). В момента танцуваме основно Салса.П.п. Онзи ден толкова много ни въртяха, че по едно време ми се зави свят и не знаех къде се намирам...бърках си стъпките като за световно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Avatar 1 #2 Отговорено 2 Декември, 2008 С малко тренировки, ще танцувам като пинокио - абсолютно пънче Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VersaceGirl 0 #3 Отговорено 2 Декември, 2008 Странна тема за мъжки форум За мен танците са най-голямата ми любов Това не е само "клатене в някой клуб",а начин на светоусещане,стига ритъмът да ти е в кръвта.Аз съм танцувала латино(спортни)танци 7 години и когато ми се наложи да спра да танцувам имах чувството,че не съм жива,после разбрах,че човек всъщност остава влюбен в танците for ever...,че този огън си остава вътре в теб,дори и да не си на състезание(може да ме разбере само човек,който е танцувал такива танци)...Защото ритъмът прави живота толкова красив... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ARchangel 0 #4 Отговорено 2 Декември, 2008 8 години съм тренирал професионално спортни танци...сега ако тренера ме види как се кефя на чалгата... :D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tape 13 #5 Отговорено 2 Декември, 2008 Аз пък преди (отдавна) тренирах "брейк" след тва станах студент в София нещо не намерих време да тренирам в Сф (за съжаление) сега ходя на салса от 1 година някъде ... не мога да кажа, че съм добър, но ми харесва имам голямо желание да тренирам хип-хоп, стрийт танци, но за съжаление нямам време абе ако можеше всяка вечер да ходя на различни танци щеше да е перфектно ако се върна за по-дълго в плд ... пак ще тренирам брейк и ще си продължа салсата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MaLcHo^HoNdAtA 0 #6 Отговорено 21 Декември, 2008 Хехе... хубава тема. Аз и цялото ми семейство сме ТАНЦЬОРИ и всички се занимаваме професионално. Ако ви трябва помощ за нещо моля питайте, и за Хондите също Само един въпрос за хората дето казаха че са танцували, в кои клубове сте се занимавали? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morridina 123 #7 Отговорено 21 Декември, 2008 Ми... цял живот народни танци, салса от 2 месеца..какво да ви кажа, не мога да живея без да танцувам.П.П. Шшш, софиянци, я да си кажете в коя школа сте,а Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MaLcHo^HoNdAtA 0 #8 Отговорено 21 Декември, 2008 Ами и аз започнах с народни танци но след това когато започнах и спортни и се наложи да избера едно от двете и избрах спортните, което беше грешка до някъде Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MakaveliTheDon 0 #9 Отговорено 21 Декември, 2008 Аз пък преди (отдавна) тренирах "брейк" biggrin.gif след тва станах студент в София нещо не намерих време да тренирам в Сф (за съжаление) smile.gif сега ходя на салса от 1 година някъде ... не мога да кажа, че съм добър, но ми харесва smile.gif имам голямо желание да тренирам хип-хоп, стрийт танци, но за съжаление нямам време smile.gif абе ако можеше всяка вечер да ходя на различни танци щеше да е перфектно biggrin.gif ако се върна за по-дълго в плд ... пак ще тренирам брейк и ще си продължа салсата smile.gifИ аз съм тренирал брейк...понеже съм фен на Хип Хопчето та като по малък се записах на брейк,много е яко развива ти тялото на макс... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Brutalism 1 #10 Отговорено 21 Декември, 2008 Аве, Вие всички май сте се зарибили по някви танци,май по латино повечето и ми танцувате от 2 месеца,аааа май много Денсинг Старс сте гледали Лошо нема...Аз едно време всяка седмица бях качен на някой бар, стол, на каквото се сетите,даже един път бях на 4-5 метра, как не паднах незнам и въртях Гюбеци...сега ходя само по клубове с жива музика и повече танцувам с бутилката и танците съм ги зарязал, а не бива, шот 1 път на 3 месеца ще реша за 1 парче да се раздвижа малко повече и на другия ден всичко ме боли от мускулна треска...тва направо е смешна работа,ама ко да се прави..Ако си намеря приятелка танцъорка ще е най -добре,доста съм навит да ме учи на разни движения Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MaLcHo^HoNdAtA 0 #11 Отговорено 21 Декември, 2008 Начи специално за мене аз се занимавам професионално със спортни танци само че вече 5години не се състезавам в България и за България защото няма смисъл. Не гледат качеството на това което правиш а гледат кой повече пари дал на съдиите и точно заради това всички добри танциори се изнесоха от България и не искат да се връщат както и аз. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tape 13 #12 Отговорено 22 Декември, 2008 (Редактирано) Ми... цял живот народни танци, салса от 2 месеца..какво да ви кажа, не мога да живея без да танцувам.П.П. Шшш, софиянци, я да си кажете в коя школа сте,а Морридина, ти къде ходиш на салса? Аз бях при Памбос, но стана мн претъпкано и нещо не се кефя, от догодина сигурно ще продължа някъде другаде, макар че още не знам къде а брейк тренирах с Жоро aka Dj George - прави партита в плд и наоколо и е от expressoursoul crew Редактирано 22 Декември, 2008 от at_chuchev Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morridina 123 #13 Отговорено 22 Декември, 2008 Идвай при Мигел тогава, аз съм там, от септември Вярно е, че има много хора, но атмосферата и екипа са страхотни, много съм доволна Аз се чудя дали един определен брейкър няма да се изяви в тая тема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ti6o 1 #14 Отговорено 23 Декември, 2008 Не се карайте, аз съм най-добрия! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
harpi 3 #15 Отговорено 23 Декември, 2008 Аз се чудя дали един определен брейкър няма да се изяви в тая тема ама и теб за малко да те праим брейкарка :) брейййй брейййкари имало яко в тоя форум бре евала кога ше врътнем по едно хеликоптерче или някои еър флеър да напраим кръгчето на някоя месечна... ЕЛЕКТРИК ФОРС нещо ала бала и аз така преди 14 години тренирах брейк и сега още го тренирам цък цък жик так джиджи биджи хубаво е човек да се занимава със спорт или изкуство освен работата ,колите и жените Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gin 43 #16 Отговорено 31 Декември, 2008 Здравейте,пускам темата, защото за мен танците не са просто удоволствие, а и начин да изразиш себе си. Интересно ми е какво мислите, какво танцувате. Пък може да споделим и опит. Аз танцувам латино танци от 2 месеца (малко, но достатъчно, за да ги обичам ). В момента танцуваме основно Салса.П.п. Онзи ден толкова много ни въртяха, че по едно време ми се зави свят и не знаех къде се намирам...бърках си стъпките като за световно. И аз съм по салсата от 3 години Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MDL MoToRs 0 #17 Отговорено 4 Януари, 2009 Струва ми се че тази тема изобщо не е за този форум Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lachezardo 2 #18 Отговорено 6 Януари, 2009 аз тренирам танци под маса или под някоя елха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове