Jump to content
Sanchesss

Има ли танцьори?

Recommended Posts

Здравейте,пускам темата, защото за мен танците не са просто удоволствие, а и начин да изразиш себе си. Интересно ми е какво мислите, какво танцувате. Пък може да споделим и опит. :) Аз танцувам латино танци от 2 месеца (малко, но достатъчно, за да ги обичам :) ). В момента танцуваме основно Салса.П.п. Онзи ден толкова много ни въртяха, че по едно време ми се зави свят и не знаех къде се намирам...бърках си стъпките като за световно. :xmas:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С малко тренировки, ще танцувам като пинокио - абсолютно пънче :xmas:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:D Странна тема за мъжки форум :D За мен танците са най-голямата ми любов ;) Това не е само "клатене в някой клуб",а начин на светоусещане,стига ритъмът да ти е в кръвта.Аз съм танцувала латино(спортни)танци 7 години и когато ми се наложи да спра да танцувам имах чувството,че не съм жива,после разбрах,че човек всъщност остава влюбен в танците for ever...,че този огън си остава вътре в теб,дори и да не си на състезание(може да ме разбере само човек,който е танцувал такива танци)...Защото ритъмът прави живота толкова красив... :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

8 години съм тренирал професионално спортни танци...сега ако тренера ме види как се кефя на чалгата... :D :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък преди (отдавна) тренирах "брейк" ;) след тва станах студент в София нещо не намерих време да тренирам в Сф (за съжаление) :D сега ходя на салса от 1 година някъде ... не мога да кажа, че съм добър, но ми харесва :P имам голямо желание да тренирам хип-хоп, стрийт танци, но за съжаление нямам време :D абе ако можеше всяка вечер да ходя на различни танци щеше да е перфектно :D ако се върна за по-дълго в плд ... пак ще тренирам брейк и ще си продължа салсата ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хехе... хубава тема. Аз и цялото ми семейство сме ТАНЦЬОРИ и всички се занимаваме професионално. Ако ви трябва помощ за нещо моля питайте, и за Хондите също :(;) Само един въпрос за хората дето казаха че са танцували, в кои клубове сте се занимавали? :help:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми... цял живот народни танци, салса от 2 месеца..какво да ви кажа, не мога да живея без да танцувам.П.П. Шшш, софиянци, я да си кажете в коя школа сте,а :help:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами и аз започнах с народни танци но след това когато започнах и спортни и се наложи да избера едно от двете и избрах спортните, което беше грешка до някъде :help:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък преди (отдавна) тренирах "брейк" biggrin.gif след тва станах студент в София нещо не намерих време да тренирам в Сф (за съжаление) smile.gif сега ходя на салса от 1 година някъде ... не мога да кажа, че съм добър, но ми харесва smile.gif имам голямо желание да тренирам хип-хоп, стрийт танци, но за съжаление нямам време smile.gif абе ако можеше всяка вечер да ходя на различни танци щеше да е перфектно biggrin.gif ако се върна за по-дълго в плд ... пак ще тренирам брейк и ще си продължа салсата smile.gif

И аз съм тренирал брейк...понеже съм фен на Хип Хопчето та като по малък се записах на брейк,много е яко развива ти тялото на макс... :help::(;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аве, Вие всички май сте се зарибили по някви танци,май по латино повечето и ми танцувате от 2 месеца,аааа май много Денсинг Старс сте гледали :help::( Лошо нема...Аз едно време всяка седмица бях качен на някой бар, стол, на каквото се сетите,даже един път бях на 4-5 метра, как не паднах незнам и въртях Гюбеци...сега ходя само по клубове с жива музика и повече танцувам с бутилката и танците съм ги зарязал, а не бива, шот 1 път на 3 месеца ще реша за 1 парче да се раздвижа малко повече и на другия ден всичко ме боли от мускулна треска...тва направо е смешна работа,ама ко да се прави..Ако си намеря приятелка танцъорка ще е най -добре,доста съм навит да ме учи на разни движения ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Начи специално за мене аз се занимавам професионално със спортни танци само че вече 5години не се състезавам в България и за България защото няма смисъл. Не гледат качеството на това което правиш а гледат кой повече пари дал на съдиите и точно заради това всички добри танциори се изнесоха от България и не искат да се връщат както и аз.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми... цял живот народни танци, салса от 2 месеца..какво да ви кажа, не мога да живея без да танцувам.П.П. Шшш, софиянци, я да си кажете в коя школа сте,а :D

Морридина, ти къде ходиш на салса? Аз бях при Памбос, но стана мн претъпкано и нещо не се кефя, от догодина сигурно ще продължа някъде другаде, макар че още не знам къде :D а брейк тренирах с Жоро aka Dj George - прави партита в плд и наоколо :D и е от expressoursoul crew ;) Редактирано от at_chuchev

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Идвай при Мигел тогава, аз съм там, от септември :) Вярно е, че има много хора, но атмосферата и екипа са страхотни, много съм доволна :)Аз се чудя дали един определен брейкър няма да се изяви в тая тема :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз се чудя дали един определен брейкър няма да се изяви в тая тема :)

ама и теб за малко да те праим брейкарка :) :) брейййй брейййкари имало яко в тоя форум бре евала кога ше врътнем по едно хеликоптерче или някои еър флеър :)да напраим кръгчето на някоя месечна... :o ЕЛЕКТРИК ФОРС нещо ала бала и аз така преди 14 години тренирах брейк и сега още го тренирам цък цък жик так джиджи биджи :)хубаво е човек да се занимава със спорт или изкуство освен работата ,колите и жените :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте,пускам темата, защото за мен танците не са просто удоволствие, а и начин да изразиш себе си. Интересно ми е какво мислите, какво танцувате. Пък може да споделим и опит. :) Аз танцувам латино танци от 2 месеца (малко, но достатъчно, за да ги обичам ;) ). В момента танцуваме основно Салса.П.п. Онзи ден толкова много ни въртяха, че по едно време ми се зави свят и не знаех къде се намирам...бърках си стъпките като за световно. :)

И аз съм по салсата от 3 години ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Струва ми се че тази тема изобщо не е за този форум :):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз тренирам танци под маса ;) или под някоя елха ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...