Guest jamie #1 Публикувано 26 Февруари, 2004 Ако някой е пропуснал да си изтегли и запише ЕРС-то 5.03 - мога да го донеса на следващата сбирка. Покрива моделите от 1988-а до 2000 година включително. Работи без трикове на Уиндоус 2000. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #2 Отговорено 26 Февруари, 2004 A какво ще рече това? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #3 Отговорено 26 Февруари, 2004 Electronic Parts Catalogue Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest V-tec #4 Отговорено 26 Февруари, 2004 moje li da mi obqsnish kakvo pravish kato ti poizka seriiniq nomer za da instalirash programata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ombre #5 Отговорено 28 Февруари, 2004 moje li da mi obqsnish kakvo pravish kato ti poizka seriiniq nomer za da instalirash programata Populvash mu go na ukazanoto mjasto Pri men bachka bez grizhi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest V-tec #6 Отговорено 29 Февруари, 2004 moje li da mi obqsnish kakvo pravish kato ti poizka seriiniq nomer za da instalirash programata Populvash mu go na ukazanoto mjasto Pri men bachka bez grizhi ok Ombre ama as neshto ne mojah da namerq seriiniq nover ti otkude vze tvoia Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове