razbiv 3 #1 Публикувано 2 Декември, 2008 Здравейте колеги.Абе чудя се дали дел сола има същите проблеми с ламарините както петата генерация сивик,или ламарините са по устоичиви на корозия.насочил съм се към такава кола да е живот и здраве, и не искам после да съжалявам за нещо.ще съм благодарен да споделите мнение. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #2 Отговорено 2 Декември, 2008 Аз поне не съм видял и чул дел сол да е ръждясал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sleeper 29 #3 Отговорено 2 Декември, 2008 аз имам дел сол от скоро, но го взех на 209 000 км - доста покаран, макар и не в България , беше подложен на щателен оглед ииии няма никъде изгнило, ръжда или там каквито и да било подобни, и няма и намерение да почва да гние скоро като гледам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #4 Отговорено 2 Декември, 2008 И аз карам Дел Сол 1996 ,следи от ражди....никъкви да спомена,че зимно време не си го карам Зимата си карам Rexs4o Предполагам,че повечето Дел Сол-а не се карат зимно време и за това са така запазени Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pavkata 2 #5 Отговорено 2 Декември, 2008 Моят има леееекинко ръжда тук-там, но може би защото е внесен от Германия, така че според мен не е нищо по-особено модела... просто зависи как е гледан. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #6 Отговорено 2 Декември, 2008 Дел сола е същия като 5г. , избиват му ръжди на същите места като при сивик 5г.Доста изгнили дел соли съм видял в германия и то изгнили на места типични за 5г. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове