Jump to content
razbiv

Crx Del Sol-гниене

Recommended Posts

Здравейте колеги.Абе чудя се дали дел сола има същите проблеми с ламарините както петата генерация сивик,или ламарините са по устоичиви на корозия.насочил съм се към такава кола да е живот и здраве, и не искам после да съжалявам за нещо.ще съм благодарен да споделите мнение. :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз поне не съм видял и чул дел сол да е ръждясал :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз имам дел сол от скоро, но го взех на 209 000 км - доста покаран, макар и не в България , беше подложен на щателен оглед ииии няма никъде изгнило, ръжда или там каквито и да било подобни, и няма и намерение да почва да гние скоро като гледам :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз карам Дел Сол 1996 ,следи от ражди....никъкви  ;)  да спомена,че зимно време не си го карам :)  Зимата си карам Rexs4o :) Предполагам,че повечето Дел Сол-а не се карат зимно време и за това са така запазени :xmas:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моят има леееекинко ръжда тук-там, но може би защото е внесен от Германия, така че според мен не е нищо по-особено модела... просто зависи как е гледан.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дел сола е същия като 5г. , избиват му ръжди на същите места като при сивик 5г.Доста изгнили дел соли съм видял в германия и то изгнили на места типични за 5г.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...