Jump to content
Guest lefthanded

Филтър за купето

Recommended Posts

Guest lefthanded

Да попитам( сигурно за 100-тен път някой пита) за филтър за въздуха в купетоТа Акорд СС7 1994' с климатик, IES модел, този с миячки на фаровете има ли такъв филтър или няма? Имам проблем със запотяване на стъклата,а и от време на време ми се струва,че въздухът мирише на застояло... :starwars:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

Тцъ. Няма.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MAX-1

Moita e 96god. i susto niama :starwars:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demonaz

Не на застояло, ами точната дума си е пръцкано. И при мен го имаше тоя проблем ама взе, че мина.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cK1

братле същият проблем !! същата кола без "миячки" обаче :starwars: но моита е "И ЛС". по повода четох във форума, че се намирал филтар зад жабката ,но този филтър го имало само на модели след еди коя си година (не разбрах много много) , да обаче като проверих зад жабката на моита напипах някаква кутия , която не знам какво предназначение има но ми се струва ,че навсичко отгоре като пусна въздуха да се върти в купето именно от там смуче.... иначе ... супер много ми запотява прозорците ... и като спра климатика мирише на мухъл и някакси е влажен въздуха. даже четах в аутобилд за влажноста в купето как да я премахнем ... и стигнах до извода ,че там под предното стукло кадето взима въздух за да го вкара в купето се задръства от боклуци ,които (особенно като вали) също спомагат много за влажността на въздуха.ако не съм прав или разрешите проблема по друг начин моля да споделите :) благодаря предварително. п.с. как да провера точно коя година ми е колата аз знам, че е 94 но . .. ( на стъклата пише например "2" което уж трябвало да значи 92 да но то такъв модел тогава няма ) ако някой знае ще бъда благодарен ако каже ...10х

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

като пусна въздуха да се върти в купето именно от там смуче.... иначе ... супер много ми запотява прозорците

:) Нищо чудно като затваряш въздуха да се върти вътре, че ще ти се запотяват стъклата. :starwars: Колеги Акордаджии, на някой не му ли трябват летни гуми да го оборудваме с гумите от моята? :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest koki

... и като спра климатика мирише на мухъл и някакси е влажен въздуха. даже четах в аутобилд за влажноста в купето как да я премахнем ... и стигнах до извода ,че там под предното стукло кадето взима въздух за да го вкара в купето се задръства от боклуци ,които (особенно като вали) също спомагат много за влажността на въздуха.ако не съм прав или разрешите проблема по друг начин моля да споделите :starwars: благодаря предварително.

Правилно си разбрал.Даже и да няма филтър на мястото откъдето влиза външния въздух в купето трябжа да има нещо подобно на мрежа която се задръства от всевъзможни боклуци.Мириса на мухъл и влага може да се появи и от запушване на трубичката която е за отводняване на вътрешното тяло на климатика.Ако тя не функционира правилно част от водата се изпарява в купето или което е по-лошо може направо да си тече вътре.На моя Акорд има филтър и малко преди да го сменя стъклата се изпотяваха и се налагаше да пускам вентилатора на максимални обороти,след смяната няма проблем.Успех

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...