Jump to content
weapon R

Прелюд 98г.

Recommended Posts

Момци,видях се в 4удо.Откакто е студено,като си пусна музиката,задните говорители "гъгнат" здраво.Все едно са скъсани изгоряли и сма4кани едновременно :dry: След 10-ина минути когато купето се стопли,запо4ват да си свирят нормално.Какво по дяволите става :dry: Имам съмнения относно двете кутийки които са под задната кора на говорителите.Да не са някакви заводски усилватели,които да се ебават на студено.Незнам направо полудявам сутрин,не стига 4е е студено ами не мога и музика да слушам нормално.Помагайте.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И при мен същата работа колега! Но само на CD, според мен се изпотява диска или окото на плеъра, и докато се изчисти така се чува, на радио няма проблем!А тези кутии мисля че са с филтри, вътре май имаше намотки- филтри.Дано и при теб проблема да е само в конденза!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така е,има намотки.Но незнам за какво служат,може да са усилватели за антената.Някой ако е запознат моля да сподели ;) При мен си "гъгне"и на тунер,и на диск и на ЮСБ.Говорителите ми са нови,а и след като отмине странния ефект свирят уникално :lol: Моля помощ......не ми се прокарват нови кабели от ЦД-то.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Боги усилвателя за антената е под задната седалка

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Странно, аз нямам такъв проблем. Колата седи на студено и като си пусна музиката всичко си е ОК. Въпросните кутии под задната кора наистина са за антената :xmas:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...