Nikolay Kozloduy 6 #1 Публикувано 29 Ноември, 2008 Колеги, най-накрая седнах да прехвърля няколкото снимки които имам от тазгодишното събитие в Атина. Снимките са phone made (не съм снимал аз, за съжаление тогава си бях по България ..). По думите на брат ми "Интересно беше .. да" ). Ъ-ъ-ъ .. та не ме е много яд, че не бях там, но както и да е . Ако искате да видите, разполагам и с двд диска (официалния така да се каже) от шоуто, та мога да си поиграя и да отрежа по интересните моменти от заснетото (т.е разбирай дрифта на японците със хонди s2000, 400 метра, дино тестове на хонди 5 ген + нагоре .. и прочие), и да ги кача я в youtube я в vbox ... Общо взето - мания! Гърците са ебахти лудите копелета! ) Врагът! .. скромно vtec-че ... опа за почитателите на охлюви Моля, сложете си очилата ако не виждате добре! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolay Kozloduy 6 #2 Отговорено 29 Ноември, 2008 Малко скрийншотчета за зарибявка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Zaio_87 1 #3 Отговорено 29 Ноември, 2008 ей ту то работата!! Само ше ги гледаме тея охлювчета за сега пък барем и ние некои ден ги подкараме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
2fast2real 0 #4 Отговорено 29 Ноември, 2008 лелееее колега това новия НСХ ли е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wolfcry 74 #5 Отговорено 29 Ноември, 2008 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLEIN MONO 148 #6 Отговорено 30 Ноември, 2008 Разтреперих се....... колега зайо, би ли споделил откъде са снимките на нсх - са? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Zaio_87 1 #7 Отговорено 30 Ноември, 2008 чесно казано ти аз не съм много сигерен щото един приятел ми ги слага в профшила Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KU4E_DUX 2 #8 Отговорено 30 Ноември, 2008 аз ли съм киорав или последната снимка на хондата на диното е с газ и маи нещо има гнило с в скоростната кутия зада е на 5000 обр. с 200 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolay Kozloduy 6 #9 Отговорено 30 Ноември, 2008 (Редактирано) Гледай клипчето и ще разбереш .. всъщност тук газта тъкмо е пусната .. просто такъв момент съм хванал ДИНОТЕСТОВЕ << ЦЪКНИ ТУК Редактирано 30 Ноември, 2008 от Nikolay Kozloduy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове