Jump to content
Guest F18 Hornet

Пружини на амортисьори

Recommended Posts

Guest F18 Hornet

Моите са за смяна, а не знам въобще къде кво да търся :hondarulez: - моля добрите души във форума да препоръчат нещо.Пък ми се струва /дано не прозвучи нахално/,че отговора на Омбре по темата е задължителен .P.S. Май броя 10 навивки.....та споделете опит и рекомендейшънс дет са вика :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

Публикувано изображение

тва интересува ли те? :starwars:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest KIKO_HONDA

дай цена

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

Към 300лв 4 броя... пълен комплект...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

2-ра ,нали ???тия бая новички ми се виждат

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

Чистак бърсак... никога не са слагани....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest F18 Hornet

тва интересува ли те? :starwars:

ми мерси за офертата-мъ нали въпроса беше да разясните малко предимства ,недостатъци -кво да търси моята изтерзана душа и тънък портфейл-ся като навивките са други -кво да избера-неам пари за спортни истории-искам да оцелея в теа скапани пътища....и да мина сравнително евтино без глупави компромиси -цена-качество

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest triegger

Моите са за смяна, а не знам въобще къде кво да търся :starwars: - моля добрите души във форума да препоръчат нещо.Пък ми се струва /дано не прозвучи нахално/,че отговора на Омбре по темата е задължителен .P.S. Май броя 10 навивки.....та споделете опит и рекомендейшънс дет са вика :)

имам предна лява смених я защото стеблото на амортисьора беше криво изглежда прилично и със сигурност е оригинална .ще ти я дам с/у вежди за фарове за сивик 5 ген. или 30лв

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

Значи едни нови пружини са по 120лв някъде... => това което предлагам е подобре 100 пъти.2-ра ръка може и за към 70-80 предни да намериш...от хонда си...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Jagu

От Технопарт на Симеоновско шосе.Пружините са : 105 лв. за брой -предни и 90лв. за брой -задни за EG8- CivicМарка LESJOFORS- Шведски тел. 9655927

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest i4o

от auto+ купих предни "SPIDAN" и жената е доволнаа и аз карах колата и се даржи добре на пьтя

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest F18 Hornet

по всичко личи ,че ще се насоча към шведските -поне стоманата им е най-добрата в света-в това съмнение няма-мерси на отговорилите-на всички-рокенрол

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZERO

Публикувано изображение

тва интересува ли те? :thumbs1:

тези могат ли да се сложат на заводските амортисьори, че хич не ми е ясна там работата? и могат ли да се регулират на височина? :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

Ами не може да немогат... и да регулируеми са...те са си точно за Сивик...(това е общ вид... има лека вероятност нашите да са леко поразлични... но като цяло е това)А за регулирането то затова е този големия винт...тези дето са изправени са наобратно... "гайката" е долу

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...