Jump to content
burner

Civic Aerodeck 1.8vti B18c4 с нормална дирекция!

Recommended Posts

Засега колата я продавам цяла!Става на въпрос за Aerodeck 1.8VTI MC2 1998-ма год. Б18Ц4 , С нормална дирекция !!! , кожения салон , клима , лети джанти , ел стъкла и тн всичко което може да има в англисйки Сивик ... има дори теглич!Ориг. италиански документи ако някой има желание да плати акциза може и да си я регистрира.Цената е 4500лв за цялата кола.Аеродек MC2 1.8VTI*** това разбирасе не е реална снимка а за пример на същия модел и цвят автомобил*** справка в мобиле.бг показва че се продава само още едно МЦ2 с нормална дирекция с платен акциз за 14900лв !!!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е то такава цена няма - 4000лв за цялата кола !B18C4 full swap262мм отпред / 230мм спирачки отзад кожен салон ... седалки , кори , воланклиматик , хидравлика , 4бр ел.стъклаФарове , капак и всичко необходимо за фейслифт 98+лети джанти 15" , ориг тегличМоже да сметнете само в тези части колко пари има....Да не говорим че е с нормална дирекция ...Не е нужно да плащате акциз ако ще я вземете за части!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега е верно те такава цена нема.Много е ниска , подозрителен си /майтапче/ :rolleyes:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За любопитните историята е следната:Събрах Сивик 4-та хеч с B16А2 , напълно ревизиран двигател , полиуретан на цялото окачване , аморт. и пружини Adj. Koni , джанти OZ Superturismo WRC , базата на колата е Сивик Si с спортния салон , клима , всичко ел ... Перфектно запазен екземпляр и след малко освежаване на купето колата стана уникат. Чакат за след разработката Мотул 300V в двигателя и Gear FF Competition в кутията, П28 чипнато ECU и Innovate LC-1.За да си оставя Аеродек-а трябва да продам хеч-а ... просто немога да си позволя и двете коли. Хеча го събирам 9-месеца и съм набутал една шапка пари. Не ме кефи идеята да се разделя с него тъкмо като го завърших пък и трябва да го дам на доста загуба.Затова давам възможността на някой друг да се възползва от Аеродек-а като си го регистрира и кара или като го използва за донор да си направи колата истинска от всякъде. При втория вариант съм сигурен че накрая ще излезе суап за без пари! Защото като се продаде стария мотор и всичко което хартиса от Аеродек-а ще се избият 4-те хиляди лева инвестирани в началото!За под 4000лв несе излагайте дори да питате ... и така колата е подарък. Офертата важи докато съм на зор да си освободя пари от нея :-)Намира се във Варна , нищо няма свалено ... въртиш ключа, палиш и пробваш!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...