deadman 0 #1 Публикувано 27 Ноември, 2008 От къде да си купя Ламбда сонда Denso или NTK/NGK оригинални. Знаете ли вносителите или там където е сигурно че ще са оригинални Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Martinco 1 #2 Отговорено 28 Ноември, 2008 Аз си поръчах преди време от ЕлитКар на бул.Христо Ботев и Сливница.Доставиха ми оригинална NGK.Пробвай там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
deadman 0 #3 Отговорено 28 Ноември, 2008 Благодарско Мартинчо, а кви пари беше и с колко кабела, че ми трябва с 4 на мен.Ще им звънна де Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Martinco 1 #4 Отговорено 28 Ноември, 2008 Звънкаш ,даваш номера на рамата и те ти казват.Най-добре влез в сайта им,и там по модела на колата ще видиш дали е същата ламбда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikicar 0 #5 Отговорено 1 Декември, 2008 Аз си поръчах преди време от ЕлитКар на бул.Христо Ботев и Сливница.Доставиха ми оригинална NGK.Пробвай там Благодарско Мартинчо, а кви пари беше и с колко кабела, че ми трябва с 4 на мен.Ще им звънна деИмам с 4 кабела на цена 80лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
deadman 0 #6 Отговорено 3 Декември, 2008 каква е марката на ламбдатами дай номера и да я проверя става ли за моята кола нова ли еколко и е гаранцията Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове