Jump to content
Guest b3n0v

Трудно палене

Recommended Posts

Guest b3n0v

Ами пак се обади мойта Хонда, само че не за стария проблем(смених датчика)!Не пали от всеки път!Като дам на контакт и жълтата лампичка не изгасва и не се чува горивната помпа да поема бензина!Днес след 20-ия път чух как помпата поема и веднага запали(и работи като часовник)!Но когато не пали лампичката си свети и не се чува помпата!По принцип изкара 16-та грешка( Fuel Injector System),но това ми казаха че е за дюзите(няма логика)!Съмнявам се в помпата!Понеже не съм от София,кажете каде да намера подходящо място да си реша проблема(сигурно Омбре за когото става дума във форунма)!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

И според мен Омбре може да ти помогне. Трябва да му се обадиш, за да се разберете предварително щом не си от София. Ето ти адреса:

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Почти 100% е релето :drunk: пробвай , така като не иска да запали да я удариш отдолу под волана някъде ( където няма да се счупи нещо от удара разбира се :D ) и ще изгасе , предполагам . А тактиката я видях на Беджи от Ямбол на CRX-а :thumbs1: и проработи :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

Почти 100% е релето :drunk: пробвай , така като не иска да запали да я удариш отдолу под волана някъде ( където няма да се счупи нещо от удара разбира се :D ) и ще изгасе , предполагам . А тактиката я видях на Беджи от Ямбол на CRX-а ;) и проработи :thumbs1:

абре Тино, издаде на Бенджи имобилайзера :hondarulez:;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest KATADJIQTA/RAZBIVACH/

ахахахахаха баси и майтапа на мен пук така ми са изгасяха фаровете понякога кат карах и са полу4ава6е гадно примерно изван градско 140 км/4 и са 4удисх ко да праи6 и са оказа реле само 4е при двигателя и при мен не става6е с удари под краста :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nta

абе хора, че е от релето, от него е ама не знам що трябва го ритате и други каратета да му прилагатерелето се сваля, отваря се и се припояват спуканите спойки с най-обикновен поялникобщо ми отне 30 мин, вече 2 години не съм имал проблем

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest i4o

Някои може ли да ми каже каде се намира това реле новата ми кола има сьщия проблем и с удара се оправяp.s.ще я постна и нея

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nta

ето от тукhttp://www.markl.f9.co.uk/howto/electrical.../main-relay.htmаз намерих как да си оправя релетосамото реле се намира в краката на шофьора, трябва да махнете капака който покрива всичкидано ви помогне

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest i4o

special thanks 10x на всички.оправих си проблема

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...